MVP JE STIGAO: Pogledajte gospodski stajling Nikole Jokića pred odlučujući okršaj protiv Minesote! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

00:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

MVP JE STIGAO: Pogledajte gospodski stajling Nikole Jokića pred odlučujući okršaj protiv Minesote! (VIDEO)

Foto: X/Denver Nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera i Minesote odmeriće snage noćas od 2.00 časova u Koloradu u Bol Areni. Trenutni rezultat u seriji je 3:3, pa će ovo biti odlučujući meč za plasman u finale Zapadane Konferencije, tako da nas očekuje spektakl. Pobednik ovog duela ide na megdan Dalasu i Luki Dončiću koji su bili bolji od Oklahome rezultatom 4:2.

Naravno, u centru pažnje je srpski centar, Nikola Jokić koji je stigao na okršaj sa Vukovima. Somborac je došao u elegantnoj odevnoj kombinaciji i pokazao veliko gospodstvo. Ovo je veoma važan duel, a trostruki MVP sigurno ima veliku motivaciju nakon katastrofalnog poraza u prošlom susretu. 

 

 

Ključna figura šeste utakmice bio je Entoni Edvards koji je ubacio 27 poena, ali i koji je tokom meča doživeo težak pad koji ipak nije uticao na njegovu impresivnu partiju. Svi ljubitelji košarke na ovom podneblju nadaju se da će finale Zapada doneti i nezaboravne duele između Nikole Jokića i Luke Dončića.

Biće zanimljivo videti da li izabranici Majka Melouna imanju odogovor na furioznu igru Minesote. Svi sa nestrpljenjem očekuju ovaj meč, a sigurno svi u Koloradu veruju u aktuelne šampione NBA lige. Sa druge strane Minestoa ima veliki motiv, da izbace najbolju ekipu iz prošle sezone. Entoni Edvards je defnintivno igrač koji može biti X faktor, ali pitanje je da li će im Jokić i družina dozvoliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading