MINESOTA ISPISALA ISTORIJU: Ovo nijednom timu nije pošlo za rukom!

Autor:

Sport

20.05.2024

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama u završnici.

MINESOTA ISPISALA ISTORIJU: Ovo nijednom timu nije pošlo za rukom!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denvera i Minesote odmerili su snage u odlučujućoj utakmici za plasman u finale Zapadne Konferencije u Bol Areni od 2.00 časova. Vukovi su ostvarili pobedu nad Nagetsima rezultatom 98:90 u dramatičnoj završnici i plasirali se u finale gde će odmeriti snage protiv Dalasa. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Denver na početku treće četvrtine imao prednost od čak +20, vodeći sa 58:38. Međutim, usledio je iznenadan pad u igri koji je ekipa Minesote uspela da iskoristi. Ovaj preokret je posebno impresivan s obzirom na to da ranije nije viđen ovakav scenario da gostujući tim uspe da nadoknadi toliki zaostatak. Ovo dodatno naglašava koliki je bio pad u igri Denver Nagetsa tokom meča.

Srpski centar, Nikola Jokić imao je dabl-dabl učinak postigavši 34 poena uz 19 skokova i sedam asistencija. Najefikasniji u Denveru bio je Džamal Marej sa 35 poena i po tri skoka i astencija i Majkl Porter-Džunior koji je ubacio sedam poena uz devet skokova. 

Konačni rezultat odražava koliko je Denver bio nemoćan da zaustavi Minesotu, dozvolivši joj da preokrene rezultat u svoju korist i na kraju slavi. Ovaj epilog je doneo veliko iznenađenje i radost ekipi Minesote, koja je uspela da se plasira u veliko finale plej-ofa. Ovaj meč će ostati upamćen po nezapamćenom preokretu koji je doneo pobedu Minesoti i obezbedio im mesto u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading