NAKON DVE SEZONE KONAČNO NA TV-U: Pogledaje ceremoniju dodele trofeja ABA lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda osvojila drugi trofej ove sezone.

NAKON DVE SEZONE KONAČNO NA TV-U: Pogledaje ceremoniju dodele trofeja ABA lige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76. Ovom pobedom, crveno-beli su povratili titulu koju je prethodne godine osvojio njihov večiti rival.

Ceremonija dodele trofeja ABA lige prekinuta je prošle godine, što je ostavilo gorak ukus ljubiteljima košarke. Međutim, ove godine je sve proteklo u najboljem redu, a igrači Crvene zvezde su podigli zasluženi trofej, dok su kamere zabeležile svaki trenutak radosti i euforije.

 

 

Ovaj trijumf je bio posebno značajan za navijače Crvene zvezde, koji su se radovali povratku titule u njihove vitrine. Takođe, osvajanje ABA lige je za klub i igrače potvrda kvaliteta i posvećenosti, te će zasigurno ostati upamćeno kao jedan od vrhunaca sportske sezone.

Duel između Crvene zvezde i Partizana u finalu ABA lige još jednom je potvrdio veličinu i značaj ovog sportskog rivalstva. Obe ekipe su pružile izvanredne partije tokom sezone, ali je Crvena zvezda na kraju izašla kao apsolutni pobednik.

Očekuje se da će ova pobeda imati snažan uticaj na atmosferu među navijačima i unutar samih klubova, te da će obe ekipe biti dodatno motivisane da nastave da teže ka novim uspesima u narednim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading