PREKIPELO IM: Grobari uvredama ispratili Ostoju!

Autor:

Sport

19.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda počistila Partizan.

PREKIPELO IM: Grobari uvredama ispratili Ostoju!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76. Prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović, doživeo je neugodnu situaciju kada je ispraćen iz Beogradske arene uz uvrede nakon poraza svog tima od tima sa Malog Kalemegdana,  atmosfera je bila napeta nakon što su crveno-beli trijumfovali.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, postao je prvi strani trener koji je osvojio ABA ligu, čime je ispisao istoriju ovog regionalnog takmičenja. Njegova ekipa odigrala je izuzetno dobro, a najefikasniji igrač na utakmici bio je Aleksa Avramović sa 17 poena.

Zvezda je ostvarila istorijski uspeh osvajanjem ABA lige, a ovaj trijumf će ostati upamćen kao jedna od najznačajnijih pobeda u istoriji kluba. Ova sezona donela je velike emocije i neizvesnost, ali je na kraju Zvezda izašla kao neprikosnoveni šampion. 

Ovaj meč i osvajanje ABA lige od strane Crvene zvezde ostavili su dubok utisak na ljubitelje košarke, ali su istovremeno pokrenuli pitanje sportskog ponašanja i bezbednosti na sportskim događajima. Uprkos tome, treba istaći sportske uspehe i veličanstvene pobede koje ostaju zauvek upisane u istoriju kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading