EKSKLUZIVNI SNIMAK STEFANA LAZAREVIĆA ISPRED POLICIJSKE STANICE! TEŠE GA NAJBLIŽI: Prvotimac Zvezde dao izjavu (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da vidimo šta će reći nadležni.

EKSKLUZIVNI SNIMAK STEFANA LAZAREVIĆA ISPRED POLICIJSKE STANICE! TEŠE GA NAJBLIŽI: Prvotimac Zvezde dao izjavu (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Džejms Naneli je posle dva sata završio sa davanjem izjave u policijskoj stanici na Novom Beogradu, a na isto mesto nakon njega pristigao je drugi akter incidenta, povređeni Stefan Lazarević.

On se nalazio u društvu više osoba, vrlo moguće oca, majke i devojke koji su ga tešili. Ušao je neprimetno u stanicu i izašao na zadnji izlaz. Obojica su završili sa davanjem izjava, pa ostaje da vidimo šta će reći nadležni.

Podsetimo, Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se, navodno, odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu.

Kako se na snimku vidi, u trenutku kada Naneli prolazi pored Zvezdine svlačionice iz nje izlazi baš Lazarević. Njih dvojica razgovaraju, a onda izlaze iz kadra dalje kroz hodnik. U tom hodniku Arene očigledno udara Lazarevića. Zatim se vide kako iz svlačionice izlaze ostali košarkaši Zvezde i očigledno ih razdvajaju.

Za kraj, košarkaši Partizana dočekaće večeras Crvenu zvezdu u trećem meču finala AdmiralBet ABA lige sa samo jednim ciljem, da pobedom produže seriju. Ako u tome uspeju, crno i crveno beli će igrati još jedan duel pred grobarima, a pre eventualne majstorice pred delijama. U suprotnom, Zvezda će "ometlati" Partizan i sa 3-0 u seriji vratiti pehar u svoje vlasništvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan I

19.05.2024 20:36

Umesto da bude praznik kosarke, odredjena grupa se ponasa karakteristicno za grupu. Obezbedjenje u danasnje vreme imate mogucnosti da otkrijete takvu grupu ili pojedince, i da im zabranite da posecuju utakmice. Koliko dugo, zavisi od prekrsaja. To vam je sve posledica formiranja navijackih grupa. Ako decu nije bezbedno voditi na utakmicu, za mene nije to publika...