"NAJGORI IGRAČ U ISTORIJI PARTIZANA": Legenda crno-belih isprozivala Kevina Pantera! Više nije mogao da ćuti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Metla" u finalu plej-ofa ABA lige izazvaće burne reakcije.

"NAJGORI IGRAČ U ISTORIJI PARTIZANA": Legenda crno-belih isprozivala Kevina Pantera! Više nije mogao da ćuti!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde novi su šampioni regionalne AdmiralBet ABA lige pošto su u finalnoj seriji "počistili" sa terena ekipu Partizana rezultatom 3:0!

Posebno je sve kojima su crno-bele boje na srcu zabolelo izdanje njihovog kluba u Beogradskoj Areni pred 20.000 "grobara", gde je klub sa Malog Kalamegdana slavio rezultatom 82:76 čime su nakon godinu dana, pehar namenjn najboljioj košarkaškoj ekipi Jadrana, vratili u svoje prostorije, a Partizanu nakon gubitka i Kupa Radivoja Koraća, kao i razočaravajućih ostvarenja u Evroligi, preostaje da proba da nakon pune decenije u Humsku vrati pehar namenjen šampionu Srbije.

Prema očekivanju prethodna noć je bila besana za sve pristalice crno-belih, a legendardni košarkaš crno-belih Ratko Varda, nakon gubitka titule posebno je "udario" na kapitena kluba, Kevina Pantera, igrača od kojeg se najviše očekivalo, ali i koji je najveće razočaranje plej-of serije

Foto: Starsport

"Bez dlake na jeziku" nakon "metle" u finalu plej-ofa ABA lige - Ratko Varda

 

Ratko Varda je na društvenoj mreži Instagram, napisao:

- Kevin kapiten! Pa gde si Kevine cele godine? Gde si koji… Slobodno ću ovo da napišem pa nek se naljuti na mene ko god hoće. Najgori igrač u istoriji Partizana (ako govorimo o učinku i o tome koliko je plaćen).

Foto: Instagram.com/ vardaratko21

Oštra kritika Partizanove legende

 

Istovremeno se oglasio i nekadašnji košarkaš crno-belih Uroš Luković koji je naglasio značaj koji je Novica Veličković imao tokom svoje karijere u Partizanu. Luković tvrdi da je za uspeh ekipe neophodno prisustvo igrača poput Novice Veličkovića, koji su sposobni da podignu moral i energiju ekipe.

Kao što je već rečeno, nakon Kupa u nišu i "prstena" ABA lige koji su pripali večitom rivalu, pred Košarkaškim klubom Partizan je borba za trofej u nacionalnom šampionatu. Ostaje da se vidi hoće li crno-beli imati snage da se i u ovom takmičenju suprostave crrveno-belima koji su stigli do šest uzastopnih pobeda u derbiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading