DUEL DVA HAJDUKA: Domaćin iz Beške nema šta da izgubi u subotu, dok se tim iz Divoša bori na dva fronta za trofej!

Autor:

Sport

09.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji će privući veliki broj gledalaca.

DUEL DVA HAJDUKA: Domaćin iz Beške nema šta da izgubi u subotu, dok se tim iz Divoša bori na dva fronta za trofej!

Foto: FK Hajduk Beška

Teren u Beškoj

U okviru 27. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Hajduka iz Beške ugostiće imenjaka iz Divoša, meč je se igra u subotu, 11. maja sa početkom od 17 časova.

Republika

Vratio se tim iz Beške nakon četiri sezone u zonski stepen takmičenja, i u povratničkoj godini se odlično snašao. Trenutno se Hajduk nalazi na šestom mestu na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 37, bez briga po pitanju opstanka u ligi.

Bio je jedan od ciljeva tima iz Beške da se stigne do trećeg mesta, koje daje šansu da se igra baraž za plasman u viši rang takmičenja, međutim to ipak neće biti ispunjeno ove sezone. Svakako je i sam visok plasman odličan, imajući u vidu da je reč o novajliji u ligi, međutim u klubu teže uvek najvišim ciljevima.

Iz redova tima iz Beške stigla je poruka sledeće sadržine povodom subotnjeg meča:

- Veliko interesovanje za subotnji derbi vlada u Inđiskoj opštini, a ponajviše u mestu Beška, u subotu će se susresti dva Hajduka jedan iz Divoša, drugi iz Beške. Odigrali su momci i prošle godine meč gde je domaćin slavio 1:0 u 89. minuti. U subotu je novi dan za megdan nadamo se da će ovaj put prevagnuti jezičak na našu stranu, stoga dođite i podržite Hajduk ovu tvrđavu je teško osvojiti samo jedna ekipa je uspela u prošle dve godine.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Može li tim iz Beške da zada novi udarac Divošu

Subotnji gost u Beškoj, tim iz Divoša bio je u neverovatnoj seriji od 25 vezanih utakmica u ligi bez poraza, odlične rezultate pružio je i u kupu, što je dovelo do plasmana u finale Kupa Vojvodine. Proteklog vikenda Hajduk je poražen od Slobode iz Donjeg Tovarnika, nakon čega je morao da se pomiri da deli prvo mesto sa drugim klubom.

Veliki posao očekuje tim iz Divoša, bitka na dva fronta za najbolji mogući plasman i potencijalne trofeje će sigurno dobro opteretiti igrače, ali su svi u Hajduku spremni za jako naporan finiš sezone, i nadaju se da će izvući ono najbolje.

Hajduk (Beška) - Hajduk (Divoš)

Subota, 11. april od 17 časova

Teren u Beškoj

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading