DILEME VIŠE NEMA: Graviranje šampionskog pehara može da počne - četiri kola pre kraja prvenstva poznat je šampion!

Autor:

Sport

09.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična sezona, jako kvalitetne partije i dalje maksimalan učinak u ligi.

DILEME VIŠE NEMA: Graviranje šampionskog pehara može da počne - četiri kola pre kraja prvenstva poznat je šampion!

Foto: FK Dobrava Vukošić

U okviru desetog kola Opštinske lige Vladimirci ekipa Dobrave iz Vukošića ugostila je sastav Belposa iz Belotića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, uz devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi.

Republika

Prošla sezona bila je povratnička za Dobravu u trenutni rang takmičenja, i tada je tim prošao jako loše, nakon toga odrađena je reorganizacija, ekipa je postala dosta bolja i stabilnija, što se odrazilo i na rezultate.

Domaći su u ovaj meč ušli sa maksimalnih devet trijumfa nakon isto toliko utakmica u ligi, i bilo je pitanje samo vremena kada će Dobrava i zvanično osigurati titulu šampiona. 

Pitanje pobednika na ovoj utakmici rešeno je nakon 15-tak minuta, igre kada je domaćin već tada bio na tri gola prednosti. Redom su pogađali Nemanja Mirković, Siniša Stević i Mirko Kosanić. Do odlaska na odmor navijači su imali prilike da vide još tri gola.

Republika

Foto: FK Dobrava Vukošić

Stiže novi pehar u Vukošić

Prvo je Mirković drugim pogotkom uvećao prednost tima iz Vukošića na 4:0, zatim je Ognjen Živanović smanjio na 4:1, dok je Kosanić drugim golom postavio rezultat na 5:1 nakon prvih 45 minuta igre.

Drugo poluvreme počelo je izmenama u redovima domaćina, tempo igre je bio znatno slabiji u odnosu na prvi, pitanje pobednika je već bilo rešeno, pa je sastav Dobrave "odrađivao" posao.

Konačni 6:1 postavio je rezervista Milan Kuzmanović.

Dobrava (Vukošić) - Belpos (Belotić) 6:1 (5:1)

Dobrava: Petrović, Lazić (od 46' Brkić), Tešić, Stević (od 51' Mitrović), Pajičić, Ranković, Jovanović (od 46' Kuzmanović), Mirković (od 46' Todorović), Kosanić, Gligorić, Filipović

Belpos: Vasić, Filip, Nikolić, N. Ranković, Savić, B. Ranković, Živanović, Vuletić, Nedeljković, Milovanović 

Ovim trijumfom i usled poraza prvog pratioca, ekipa Dobrave je na četiri kola pre kraja prvenstva i matematički obezbedila titulu prvaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading