AKO MILJANA NIJE ODGOVORNA ZA MASOVNO UBISTVO SVOG SINA, ZAŠTO ODBIJA DA ODGOVORI NA PITANJA? Ogorčena majka ubijene Ane Božović: Da li se Kostina majka ikada pitala GDE joj je sin...

Autor:

Hronika

01.06.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja da nisam kriva, jedva bih dočekala da odgovaram na ova pitanja i time pokažem svoju nevinost, kaže Ninela Radičević.

AKO MILJANA NIJE ODGOVORNA ZA MASOVNO UBISTVO SVOG SINA, ZAŠTO ODBIJA DA ODGOVORI NA PITANJA? Ogorčena majka ubijene Ane Božović: Da li se Kostina majka ikada pitala GDE joj je sin...

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen, Drustvene mreze

Suđenje koje se vodi protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog Koste Kecmanovića koji je prošle godine izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavlja da intrigira javnost.

Naime, roditelji ubijene dece ogorčeni su na majku Koste Kecmanovića, Miljanu Kecmanović. Na pretposlednjem suđenju Miljanino ponašanje još više je razljutilo roditelje pobijene dece, ali je naišlo na oštre kritike javnosti. Njena bezosećajnost i bezobrazluk dodatno potresaju mučne roditelje žrtava koji se zajedno drže. Koliko je Kostina majka nemilosrdna prema roditeljima žrtava i koliko se pere od svog sina, najbolje govore reči Ninele Radičević, majke ubijene devojčice Ane Božović.

Sa današnjeg suđenja kako saznaju mediji. Diva je bila svedeno obučena, blago razbarušene kose. Pozdravljam, skapirala je da je stvarno glupo da dolazi sređena kao da ide na svadbu, pametna je žena. Nego razmisljam, ako nije odgovorna za masovno ubistvo svog sina, zasto odbija da odgovara na pitanja punomoćnika ostećenih i porodica streljanog Dragana, Ane, Bojane, Andrije, Eme, Katarine, Sofije, Adriane, Mare i Angeline? Ja da nisam kriva, jedva bih dočekala da odgovaram na ova pitanja i time pokažem svoju nevinost, ali to sam ja.. Drugo, koliko vidim odbrana ide na to da teret krivice potpuno svali na radnike streljane pa bih ja ovim putem pitala advokate odbrane, a ko je tačno dete od 10-11 godina kada je najkasnije počeo da trenira za svoj budući zadatak, vodio u streljanu? I ako je K.K. išao sam u streljanu bez znanja roditelja, da li su se roditelji ikada pitali gde im je dete? Mobilni telefon je hvala bogu imao. I ako je dete od 10-11 godina samo šetalo po gradu, a roditelje bolelo uvo gde im je sin, da li postoji zakon koji štiti decu od zanemarivanja roditelja? Nije me Diva ubedila baš da je taj tip majke. To je kao da vodite dete na treninge košarke i onda se iznenadite da vam je tamo neko i trenirao dete. Ma važi... Divina izjava da se svo četvoro odvedu na streljanje je sramna obzirom da ima još jedno maloletno dete koje je najmanje krivo i to dete treba zaštititi od ovakvih izjava. A šta treba, da se svi lepo vrate kući i nastave skladan porodični život koji su imali do 3. maja prošle godine? Jedina adekvatna kazna je odgovornost roditelja za masovno ubistvo maloletnog im deteta. Niko ovde ne traži smrtnu kaznu Miljana, ne glumi žrtvu, ne stoji ti - napisala je nedavno Ninela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Bg

01.06.2024 16:40

Bože koliko ova žena smara sa ovim konstatacijama u vezi sa izgledom Kostine majke. Koga to interesuje? Ćerka ti je ubijena, a ti nikako da sjašeš sa žene koja ti nije ubila ćerku. Kapiram da je svesna da majka nije kriva i neće biti osudjena ni za šta, pa mora na neki način da ventuje, ali ovo je stvarno jadno.

Odgovori 36 101
Gb

01.06.2024 20:48

@Bg - Ti si stvarno jadan

Odgovori 69 14
Empat

02.06.2024 10:05

@Bg - BG da žena je jadna od boli, i ima svako pravo da govori protiv Kostinih roditelja. Njenog deteta nema i svi drugi koji njihovu bol ne poštuju i razumiju bi trebali da šute. Ko si ti da štitiš Kecmanoviće?

Odgovori 61 5
Bg

02.06.2024 18:26

@Empat - Pa šta? Nije ni prva ni poslednja koja je izgubila dete i nema pravo da napada ženu koja sa tim nema veze.

Odgovori 10 74