MEČ BEZ TAKMIČARSKOG ZNAČAJA: Sigurno je da će timovi hteti da slave trijumf!

Autor:

Sport

10.05.2024

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva kluba iz donjeg dela tabele.

MEČ BEZ TAKMIČARSKOG ZNAČAJA: Sigurno je da će timovi hteti da slave trijumf!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 26. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara iz Riljca ugostiće sastav Garevine, meč se igra u nedelju, 12. maja sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Republika

Imajući u vidu da se očekuje reorganizacija liga na kraju sezone, i dalje se ne zna tačno kako će se ista odvijati. Trenutni plasman timova na tabeli sigurno da će imati neki uticaj, ukoliko se lige "prave" po jačini. Vinogradar u nedeljni meč ulazi sa 13. pozicije i 19 osvojenih bodova, dok je Garevina na 11. mestu sa deset bodova manje.

Oba rivala ovog proleća ne beleže najbolje rezultate, Vinogradar je na deset mečeva osvojio osam bodova, dok je Garevina osvojila dva više. Ako se gleda forma u poslednjih pet ligaških utakmica, može se reći da je nedeljni gost u boljoj formi u odnosu na domaćina.

Republika

Foto: FK Vinogradar Riljac

Teren Vinogradara

Iz redova Vinogradara je povodom utakmice stigla sledeća poruka:

- Bliži se kraj prvenstva, utakmica bez takmičarskog značaja, svi su pomalo umorni, svakako se najviše raduje predstojeći debitant, Đorđe Jevtić koji će po prvi put obući seniorski dres Vinogradara. Nadam se da će mu saigrači pomoći da mu ova utakmica ostane u lepom sećanju. 

Tim iz Rilja je pred svojim navijačima osvojio 15 od svojih 19 bodova, pa se može reći da sastav Vinogradara igra jako dobro pred svojim navijačima, i da mu domaći teren "leži". Ekipa Garevine na 12 gostovanja zabeležila je jedan trijumf, tri remija i osam poraza. Trenutno se nalaze u seriji od deset vezanih ligaških mečeva van svog stadiona, u kojima nisu uspeli da osvoje ceo plen.

Prvi ovosezonski duel ovih timova završen je pobedom Garevine na domaćem terenu rezultatom 2:1.

Vinogradar (Riljac) - Garevina

Nedelja, 12. maj od 14.30

Teren u Riljcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading