LIDER JE STIGAO DO TRIJUMFA I PORED NEŠTO SLABIJE PARTIJE: Sastav Vinorače je partijom protiv lidera pokazao da ne zaslužuje trenutni plasman!

Autor:

Sport

09.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Glogovca nastavlja put ka višem rangu.

LIDER JE STIGAO DO TRIJUMFA I PORED NEŠTO SLABIJE PARTIJE: Sastav Vinorače je partijom protiv lidera pokazao da ne zaslužuje trenutni plasman!

Foto: youtube/printscreen/Miroslav Gavrilović Gavra

U okviru 25. kola Međuopštinske lige Sever ekipa Partizana iz Glogovca ugostila je sastav Vinorače. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, uz pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok su gosti bili na 12. mestu u ligi.

Republika

Na dobrom je putu tim iz Glogovca da se vrati u Pomoravsku okružnu ligu nakon dve godine pauze, ulazi se u sam finiš sezone, pa je svaki meč jako bitan za trenutnog lidera na tabeli.

Odlično otvaranje domaćina, već nakon devet minuta igre Bojan Antonijević doveo je Partizan u vođstvo od 1:0. Međutim, nakon rane prednosti, igra na terenu nije bila sjajna od strane lidera.

Gosti se u par situacija nisu najbolje snašli, a mogli su do odlaska na odmor da stignu do pogotka, koji bi im doneo izjednačanje. Ovako je nakon prvih 45 minuta igre rezutlat ostao 1:0 u korist domaćina.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Miroslav Gavrilović Gavra

Detalj sa meča

Na isteku 60. minuta penal za goste, Nikola Stanojević isti pretvara u pogodak, 1:1. Ovaj gol "probudio" je domaćina, fubaleri Partizana zaigrali su dosta borbenije, sa više zalaganja i ubrzo su vratili vođstvo na svoju stranu.

U 65. minutu najbolje se u kaznenom prostoru snašao Boban Mladenović, 2:1. Ubrzo nakon toga Antonijević je iskoristio kiks golmana koji je ispustio loptu, 3:1 za Partizan, tada je bilo rešeno pitanje pobednika u velikoj meri.

Do kraja utakmice viđen je lep udarac gostujućeg igrača, ali je lopta završila na prečki. Konačnih 4:1 postavio je Antonijević sa panala, ujedno je tada overio i svoj het-trik. 

Partizan (Glogovac) - Vinorača 4:1 (1:0)

Partizan: Ostojić, Milosavljević, Mladenović, Antonijević, Todorović, Milojević, Bogosavljević, Lukić, Pavlović, Savić, Anđelković

Vinorača: Milanović, Dikić, Strfanović, Tomić, Milić, Podovac, Jovanović, Stanojević, Šapić, Filipović, Vulić 

Mlada ekipa Vinorače se odlično pokazala protiv lidera, i po mnogima nije zaslužila trenutni plasman na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading