SRAMNI NAPADI NA NOVAKA! Novinar izneo ŠOKANTNE OPTUŽBE na račun Đokovića!

Autor:

Sport

20.05.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as još uvek čeka na titulu u ovoj godini.

SRAMNI NAPADI NA NOVAKA! Novinar izneo ŠOKANTNE OPTUŽBE na račun Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, i dalje je neprikosnoven na vrhu ATP liste, započevši 426. nedelju na ovoj prestižnoj poziciji.

Iako nije ostvario zapažene rezultate od početka godine, prvi reket sveta je i dalje glavni favorit na svakom turniru kada se pojavi.

U želji da pronađe povratak u formu, Đoković će se prvi put u karijeri takmičiti na turniru u Ženevi. Ovaj potez predstavlja zanimljivu prekretnicu u karijeri najuspešnijeg ikada i sigurno će privući pažnju brojnih ljubitelja tenisa širom sveta.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Španski novinar Huan Valaure postavio je intrigantno pitanje - da li je Novak zaista povređen ili je sve deo njegove strategije da obmane svoje rivale? Ova teorija otvara nova pitanja o taktičkoj genijalnosti srpskog asa i sigurno će biti tema brojnih rasprava među ljubiteljima "belog sporta".

- Tu je Novak Đoković. Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspeo da dođe do finala, što je nešto neobično za beogradskog tenisera. Ono što se ne zna je da li je zaista povređen ili je sve to deo strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak - napisao je Huan Valuare.

Tekuća sezona nije išla u prilog Novaku Đokoviću, budući da do sada nije uspeo da se plasira u nijedno finale. To je definitivno neobično za igrača njegovog kalibra, pa otvara pitanje - šta se dešava sa Srbinom?

Nole je i pored toga još uvek neprikosnoven na vrhu ATP liste. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju njegovu pojavu na Rolan Garosu, gde brani titulu i gde će, prema rečima Španca, morati da se pojavi maksimalno spreman za turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading