FILM "NEDELJA" PRIKAZAN U ISTANBULU! Truci pogledali emotivnu priču o Džeju Ramadanovskom

Autor:

Zabava

20.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon premijere publika je imala priliku da se druži sa glumcima.

FILM "NEDELJA" PRIKAZAN U ISTANBULU! Truci pogledali emotivnu priču o Džeju Ramadanovskom

Foto: Photo: Film nedelja

Film "Nedelja", o životu pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog (1964-2020), premijerno je prikazan u Turskoj u bioskopu "Atlas, u Istanbulu, saopštili su danas producenti.

- Publika u Istanbulu imala je priliku da se, nakon premijere, druži sa glumcima filma Stefanom Vukićem i Mašom Đorđević kao i sa producentom Vladanom Anđelkovićem - navodi se u saopštenju.

Premijeru je organizovala kompanija MTEL Turska, kao najmlađi televizijski operator na tržištu ove zemlje, koji u svojoj ponudi nudi najkvalitetniji televizijski sadržaj sa Balkana, Turske i celog sveta.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Generalni direktor MTEL Turske Zoran Drašković je rekao da su ove sezone napravili televizijski paket za hotele na turskoj obali "kako bi se gostima sa Balkana, koji u velikom broju letuju po turskim letovalištima, pružila mogućnost da gledaju domaću televiziju dok su na odmoru".

- Sve to je deo našeg strateškog plana da se proširimo na tržištu Turske i upoznamo korisnike sa svim benefitima MTEL televizije - izjavio je Drašković.

Na projekciji filma "Nedelja" bili su među zvanicama i zamenik guvernera Istanbula, predstavnici konzulata Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije kao i mnogi drugi uvaženi gosti, a producent filma Vladan Anđelković je istakao da je ponosan na činjenicu da je "baš film o Džeju premijerno prikazao među prijateljima u Turskoj i da je ovako dobro prihvaćen", kao i da će se potruditi da se "Nedelja" nađe na redovnom repertoaru turskih bioskopa.

U filmu igraju Husein Alijević, Marko Janketić, Milica Janevski, Zlatan Vidović, Alen Selimi i mnogi drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

 

Komentari (0)

Loading