Rokvić odbio Džejov hit: Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno

Autor:

Zabava

10.04.2024

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić otkrio koju pesmu je odbio, a ona postala vanvremenski hit

Rokvić odbio Džejov hit: Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Pevač Nikola Rokvić u karijeri je otpevao mnoge balade, po kojima je postao prepoznatljiv, međutim, ispostavilo se da i najbolji umeju da pogreše u izboru pesme, te neke hitove nije prepoznao, poput pesme "Imati, pa nemati", koju je kasnije otpevao pokojni Džej Ramadanovski.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

 

Naime, Rokvić je priznao da se pevačima često desi da tipuju jednu pesmu, a kod publike prođe druga.

- Nuđena mi je pesma "Imati, pa nemati" od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više verovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno. Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad tipuješ na jednu pesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko hteo da izbaci pesmu s albuma "Ti za ljubav nisi rođena" dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi. Samo je ta na kraju prošla s tog albuma - istakao je pevač, te priznao da se ukusi njega i njegovog pokojnog oca Marinka Rokvića nisu uvek poklapali.
- Sećam se kad sam doneo kući demo-snimak "Med i slatko grožđe". Moj tata, kad je čuo, prvo je pitao šta je to, da li je moguće da ću to da pevam i rekao da ne valja ništa. Ipak sam odlučio da je snimim jer, kada nešto odlučim, idem glavom kroz zid i, na moju radost i na Marinkovu posle radost, pesma je lepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao nastupe s pesmom "Med i slatko grožđe" - zaključio je Rokvić za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading