SUMORAN VIKEND PALANAČKOG FUDBALA: Rasipanje bodova je nastavljeno - dupla nula u gradu na obalama Jasenice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U isto vreme na dva različita kraja Smederevske Palanke, gradski rivali su vodili prvenstvene borbe, a ostvarenja su im bila identična.

SUMORAN VIKEND PALANAČKOG FUDBALA: Rasipanje bodova je nastavljeno - dupla nula u gradu na obalama Jasenice!

Foto: Republika

Smederevska Palanka bila je prethodnog vikenda u epicentru interesovanja ljubitelja fudbala, s obzirom da su u gradu na obalama Jasenice odigrana dva prvenstvena meča u okviru 20. kola Podunavske okružne lige.

 

Fudbaleri Jasenice 2017, koji su do skoro figurirali kao potencijalni šampioni okružnog fudbala, dočekali su na popularnoj "Nepokorenoj mladosti" ekipi Sloge iz Lugavčine u meču u kojem su smatrani blagim favoritom.

Pred oko stotinak ljubitelja fudbala gosti su stigli do trijumfa čime su Palančani vezali i drugi uzastopni poraz na svom stadionu i sada je potpuno jsno da je za njih borba za titulu, okončana.

Gosti su poveli u 12. minutu pogotkom Alekse Kuzmanovića, da bi Marko Stokić je u 37. minutu duplirao prednost sastava iz Lugavčine. Do odlaska na odmor, kakvu takvu nadu Palančanima doneo je Aleksandar Tacković, ali su u finišu meča gosti potvrdili trijumf sa dva gola, a u listu strelaca su se upisali Mladen Branković i Toni Milošević.

- Podunavska okružna liga, 20. kolo:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Sloga (Lugavčina) 1:4 (1:2)

Strelci: A. Tacković 43`; A. Kuzmanović 12`, M. Stokić 37`, M. Branković 73`, T. Milošević 87`

Stadion; "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Foto: Instagram.com/sport026_bz

Protivnik je još jdnom odneo bodove sa "Nepokorene mladosti"

 

U isto vreme na drugom kraju grada, ekipa Radnika je na "Koloniji" ugostila lidera takmičenja, Mladi radnik 1940 iz Radinca, a i ovoga puta je Palanački klub ostao "praznih šaka".

Gosti su već tokom prvog poluvremena preko Milana Milovanovića i Nenada Milentijevića stigli do dva gola prednosti, da bi u 43. minutu Ivan Đukić uneo neizvesnost u meč, ali popularni "kolonijaši" u drugih 45 minuta nisu uspeli da stignu barem do još jednog pogotka koji bi im doneo važan bod.

- Podunavska okružna liga, 20. kolo:

Radnik (Smederevska Palanka) - Mladi radnik 1940 (Radinac) 1:2 (1:2)

Strelci: I. Đukić u 43. minutu za Radnik; M. Milovanović u 18. i N. Milentijević u 34. minutu za Mladi radnik 1940

Stadion: FK Radnik na Koloniji

Več narednog vikenda pred Palanačkim klubovima su nova iskušenja. Ekipa Jasenice 2017 gostuje Podunavcu u Udovicama, dok će Radnik u Rakincu protiv Omladinca pokušati da stigne do bodova koji bi mogli biti i presudni u borbi za osptanak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading