POZNATO GDE SALAH NASTAVLJA KARIJERU: Evo kakva je sudbina Egipćanina nakon sukoba sa Klopom!

Autor:

Sport

29.04.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno na Enfildu.

POZNATO GDE SALAH NASTAVLJA KARIJERU: Evo kakva je sudbina Egipćanina nakon sukoba sa Klopom!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Liverpula, Mohamed Salah, neće napustiti klub u predstojećoj sezoni, prenosi Dejvid Ornstajn iz Atletika. Iako su se spekulisale mogućnosti njegovog odlaska u Saudijsku Arabiju, čini se da Egipćanin ostaje vernost Redsima.

Salah ulazi u poslednjih 12 meseci ugovora, ali Liverpul ne želi da ponovo budu izigrani finansijski prilikom transfera ka klubovima sa Bliskog Istoka. Čelnici kluba vide Salaha kao ključnog igrača u prelaznoj sezoni nakon odlaska Jirgena Klopa.

Krilni napadač jasno pokazuje da nema nameru da napusti Enfild, što se poklapa i sa željama klupskih čelnika. Nedavni sukob sa Klopm, izazvan nezadovoljstvom zbog kasnog ulaska u igru, nije doveo do ozbiljnijih posledica koje bi mogle dovesti do njegovog odlaska.

Salah je ove sezone postigao impresivnih 29 golova u 49 utakmica za klub i reprezentaciju, što ga čini ključnim igračem Liverpula i istinskim nosiocem igre. Ukupno gledano, Mohamed Salah ostaje vernost Liverpulu i navijači mogu da budu srećni što će u narednoj sezoni moći da uživaju u njegovim majstorijama na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading