"PETARDA" U KNEŽICI: Radnički se ovim trijumfom priključio borbi za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

29.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćina protiv gostiju iz Krupaje.

"PETARDA" U KNEŽICI: Radnički se ovim trijumfom priključio borbi za sam vrh tabele!

Foto: FK Radnički Knežica

U okviru 20. kola Međuopštinske lige Mlava ekipa Radničkog iz Knežice, ugostila je sastav Mladosti iz Krupaje. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (32 osvojena boda), dok su gosti bili na 11. mestu sa devet bodova manje.

Republika

Igra u promenjivoj formi domaćin ovog proleća, osvojio je devet bodova na šest mečeva (3-0-3), dok su gosti osvojili tri boda manje. Radnički je uglavnom kontrolisao posed i stvarao je prilike, pa je na isteku 13. minuta stigao do prednosti. Marko Milosavljević je pogodio mrežu Mladosti, 1:0. 

Nakon toga gosti su pokušali da se stabilizuju i da uzvrate udarac, međutim domaćin se odlično postavio. Odbio je nalet rivala, a zatim je pred odlazak na odmor Radnički duplirao svoju prednost, Dragan Mitrović pogodio je za 2:0.

Drugo poluvreme dosta bolje počinje za domaćina, najbolji strelac lice, Marko Milosavljević u 53. minutu uvećava prednost svog tima na 2:0, dok je desetak minuta kasnije overio svoj het-trik za 4:0.

Trener Miloš Joksić je očigledno svojim izabranicima dopustio da šutiraju sa svih pozicija, pa je golman Radosavljević bio pod "rafalnom paljbom". U 69. minutu Filip Živanović pogodio je za 5:0. 

Utešni pogodak za goste postigao je Darko Lukić na isteku 90. minuta za konačnih 5:1 u korist Radničkog.

Radnički (Knežica) - Mladost (Krupaja) 5:1 (2:0)

Radnički: Milivojević, Miloradović, M. Nikolić, Ivić, S. Milosavljević, Stepanović, Topalović, M. Milosavljević (od 75' Fatić), Vladisavljević (od 67' S. Nikolić), Mitrović, Živanović

Mladost: Radosavljević, Antić, Aleksić, Stojanović, D. Lukić, Pantić (od 61' M. Lukić), Đurić, Mitić, Dinić (od 46' Stanojević), Milanović, Stojanović (od 80' A. Lukić)

Ovim trijumfom Radnički se uključio u borbu za sam vrh tabele, i u sledećem kolu u odličnom raspoloženju putuje Male Laole ekipi Mlave, dok sastav Mladosti dočekuje Homoljac iz Žagubice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading