USIJANJE: Nisu želeli više da ćute - klub se obratio javnosti saopštenjem uoči odlučujućih borbi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat saopštenjima...

USIJANJE: Nisu želeli više da ćute - klub se obratio javnosti saopštenjem uoči odlučujućih borbi!

Foto: FK Mladost GAT

Do okončanja ovosezonskog takmičenja u okviru Prve lige Srbije ostala su da se odigraju dva prvenstvena kola,  uz borbu za vrh tabele koja se vodi u plej-ofu, u okviru plej-auta ključa na sve strane, kada je u pitanju borba za očuvanje statusa u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Prethodnih dana u javnosti se naširoko pripovedalo o sumnjama kada su u pitanju pojedini mečevi plej-aut faze Prve lige Srbije, a između ostalih, u centru zbivanje našle su se dve ekipe koje su direktni protivnici u borbi za osvajanje tokoliko željenog mesta "iznad crte", ekipe novosadske Mladosti GAT i gornjomilanovačkog Metalca.

Povodom svega navedenog, danas se javnosti saopštenjem obratio klub sa novosadskog "Satelita":

- Fudbalski klub Mladost GAT se oglašava povodom učestalih optužbi iz FK Metalca, da smo deo sumnjivih utakmica i tvrdnji da su sve radnje koje preduzima Disciplinska komisija FS Srbije u stvari povod za aboliranje Mladosti GAT i pripisivanje krivice drugima. Očigledno da naš nedeljni rival, posle svake utakmice u kojoj ne ostvari željeni rezultat, po ko zna koji put, pokušava da okrivi Mladost GAT za sve što ne valja u srpskom fudbalu - ističu iz redova "gatovaca" i dodaju:

- Saopštenje vidimo kao pokušaj pritiska na FS Srbije i naš klub pred nedeljnu utakmicu, koja treba da odluči sudbinu obe ekipe. Ovako niski udarci neće nas pokolebati u našem jedinom cilju - zadržavanju statusa prvoligaša. Да ли то значи да тим из Горњег Милановца жели да, за зеленим столом, оствари оно што му не полази за ногом на зеленом терену и своју борбу за опстанак оконча, безбрижно, административним путем?

Foto: FK Mladost GAT

Hoće li publika na "Satelitu" i naredne sezone gledati prvoligaški fudbal?

 

Za kraj, Novosađani posebno ističu:

- Fudbalski klub Mladost GAT, da bi javnost bila upoznata sa pravim stanjem stvari, ne može biti predmet aboliranja jer Disciplinska i etička komisija FS Srbije uopšte nisu podneli prijavu protiv našeg kluba.

Treba napomenuti da će dve navedene ekipe odgrati međusobni duel u okviru šeste rakmičarske runde plej-auta, a ekipa koja u navedenom meču ostane bez bodova, gotovo izvesno će od jeseni biti deo srpskoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading