KONTINUITET: "Čivijaši" pripremaju ekipu koja će napasti Superligu - tri potpisa u jednom danu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za narednu sezonu već sada počinju.

KONTINUITET: "Čivijaši" pripremaju ekipu koja će napasti Superligu - tri potpisa u jednom danu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mačva Šabac

Fudbaleri šabačke Mačve poslednji put su bili članovi elitnog ranga srpskog klupskog fudbala u sezoni 2020/21 i već tri takmičarske godine ne uspevaju da "vrate" najbolje domaće klubove na Gradski stadion.

 

Ipak, ono što svakako može da raduje sve ljubitelje fudbala u gradu na Savi, jeste činjenica da su fudbaleri Mačve nakon dve takmičarske godine u kojima su morali kroz plej-aut fazu takmičenja da se bore za opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, ovoga put "čivijaši" su uspeli da se domognu gornjeg doma i da barem u finišu sezone ne moraju da strepe za opstanak.

U redovima Mačve se ipak nadaju da će njihov klub uspeti u dogedno vreme da bude i konkurentan u borbi za povratak u superligaško društvo, a svesni su svi da se navedeno može postići samo kontinuiranim radom. U tom cilju, "šabački roso-neri" su danas objavili da su produženi ugovori sa trojicom fudbalera koji su u aktuelnoj sezoni u manjoj, ili većoj meri dali doprinos trenutno ostvarenim rezultatima.

Novi dvogodišnji ugovor sa šabačkim klubom potpisali su golman Miloš Savić, levi bek Nemanja Stevanović i Boško Vraštanović koji igra na poziciji veznog fudbalera.

Miloš Savić ima dvadesetšest godina. Ponikao je u redovima šabačkog kluba, a pored dresa "čivijaša", nastupao je i za Dunav iz Prahova. U aktuelnoj sezoni dva puta je stajao na golu Mačve.

Nemanja Stevanović, dvadesetdvogodišnji levi bek u Mačvu je stigao leta 2021. godine iz redova Mačve 1929 iz Bogatića. U aktuelnoj sezoni odigrao je 17 mečeva u crveno-crnom dresu i na terenu je proveo ukupno 971 minut.

Boško Vraštanović iskusni dvadesetdevetogodišnji vezni fudbaler u Šabac je stigao uoči sezone 2022/23 iz redova Loznice. Čak 32 puta je u aktuelnoj sezoni izašao na teren i zabeležio ukupno 2.712 minuta.

 

Potpuno je jasno da Šapčani pokušavaju kontinuiranim radom i građenjem ekipe da stignu do željenih ostvarenja, a prvi korak je svakako pridužetak saradnje sa navedenim fudbalerima.

Kada je reč o samom finišu takmičarske godine, Mačva u poslednje dva prvenstvena kola, prvo dočekuje Inđiju Toyo Tires, a zatim sledi gostovanje u Odžacima, ekipi Tekstilca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading