KEJT MIDLTON VIĐENA NA DRUGOM KRAJU SVETA? Šokantna vest obišla planetu brzinom svetlosti, evo ŠTA RADI TAMO

Autor:

Svet

11.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa navodno je primećena na ulazu u jednu, jako važnu zgradu

KEJT MIDLTON VIĐENA NA DRUGOM KRAJU SVETA? Šokantna vest obišla planetu brzinom svetlosti, evo ŠTA RADI TAMO

Foto: www.profimedia.rs

kejt midlton

Princeza od Velsa Kejt Midlton, koja se od januara povukla u ilegalu usled vesti da ima rak, navodno je u ponedeljak predveče primećena ni manje ni više nego u američkom gradu Hjuston.

Vest da je bolesna princeza od Velsa primećena na ulazu u Medicinski centar Hjuston obišla je planetu brzinom svetlosti.

Informaciju koju je objavila izvesna Amanda Mata na svom TikTok profilu u roku od pola sata pregledalo je pola miliona ljudi i usledile su na hiljade komentara.

 

@matta_of_fact Kate Middleton spotted in Houston TX? 👀 Spilling the reat of the tea on my #royal theory about #KateMiddleton reciving cancer treatment outside of the UK ☕️ (in the United States, no less) #royals #royalfamily #princesskate #princessofwales #britishroyals #royalnews #royaltea #royalty #britishroyalfamily #royalgossip #royalnews #royalupdates ♬ "Moonlight" in the dream (Beethoven) - LEOPARD

 

- Ona neće biti u hotelu. Imaće svoju kuću negde na osami - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a na stotine njih je dodalo da je "logično da je to uradila".

- Ima smisla da Kejt traži najbolji tretman, bez obzira na to gde se nalazi - glasili su brojni komentari.

Britanski mediji, pojedini, ne svi, odmah su kontaktirali s predstavnicima Centra za rak "MD Anderson" da bi proverili ove navode, a oni su im odgovorili:

- Bolnica ne može da komentariše da li je neki pojedinac naš pacijent ili ne zbog zakona o privatnosti pacijenata.

Ovaj centar je poznat po svom revolucionarnom lečenju raka i istraživanju, u njemu su spas potražile brojne poznate ličnosti, među njima muzičar Edi Van Hejlen i bivša teniserka Kris Evert.

Na kraju je morala da reaguje Kensingtonska palata, koja je na zvaničnoj Instagram stranici dala saopštenje:

- Glasine da se Kejt Midlton leči u Centru za rak MD Anderson u Hjustonu su lažne. Nekoliko svedoka će reći da ju je videlo u Norfloku - glasilo je zvanično saopštenje kraljevske palate. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading