MISLI SE NA BUDUĆNOST: Supertalentovani defanzivac stigao u "srpski Mančester" - od njega se mnogo očekuje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.05.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Biser" Lidera može da postane lider.

MISLI SE NA BUDUĆNOST: Supertalentovani defanzivac stigao u "srpski Mančester" - od njega se mnogo očekuje!

Foto: FK Lemind 1953

Fudbaleri leskovačkog Leminda 1953 već dve sezone takmiče se u okviru Jablaničke okružne lige i u finišu aktuelne takmčarske godine nalaze se u gornjem delu tabele, ali bez izgleda da se uključe u sam vrh i plasman u viši takmičarski rang, Zonu Jug.

 

U dosadašnjem delu šampionata Leskovčani su ostvarili skor od 13 pobeda, tri remija i 11 poraza i sa ukupno 42 osovjena boda, trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli, što je već sada znatno bolje ostvarenje u odnosu na prethodnu sezonu koju su okončali na 11. poziciji.

Ipak, mora se istaći da fudbaleri Leminda 1953 sezonu igraju u sistemu toplo-hladno, tako da su tokom prolećnog dela takmičenja, nakon startnog poraza kod kuće od Donje Lomnice (0:1) i dva trijumfa Gradac Konopnica (6:3) i Polet Stajkovce (2:0), ušli u seriju mečeva u kojima na domaćem terenu redovno osvajaju kompletan plen, dok se sa gostovanja vrćaju praznih šaka.

Navedeno je svakako uticalo na plasman na tabeli i klub će morati da poradi na navedenom, kako bi možda Leskovčani već od naredne jeseni krenuli u borbu za sam vrh tabele i plasman u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala.

Foto: FK Lemind 1953

"Biser" Lidera stigao među "Metalce" - Danijel Đorđević

 

Kako bi se u narednom periodu formirao sastav koji bi mogao da odgovori navedenom cilju, klub je u finišu aktuelne takmičarske godine angažovao pojačanje od kojeg će se u perspektivi mnogo očekivati, a reč je o Danijelu Đorđeviću. Tim povodom, putem društvenih mreža ogratili su se i javnosti:

- Sezona još nije gotova, ali leskovački "Metalci" misle na budućnost kluba. U naš klub dolazi "Biser" i jedan jako talentovani momak, inače još jedan u nizu koji je svoje prve fudbalske korake načinio u Školi fudbala "Lider", na čijem je čelu od osnivanja Miodrag Mitrović. Ovo je peti mladi fudbaler koji je u poslednjih godinu dana došao u naš klub.To nije slučajnost, jer je upravo to filozofija predsednika kluba Nenada Krstića. Danijel igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog fudbalera, a uprava kluba mu želi puno uspeha i uspešnu karijeru.

Kada je reč o finišu aktuelne sezone, pred fudbalerima Leminda 1953 je još sedam utakmica, a prvu sledeću odigraće u nedelju 19. maja sa početkom od 17 časova kada će gostovati Železničaru u Brestovcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading