VLADIMIR KECMANOVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Umesto da se na sav glas izvinjava porodicama žrtava svog sina Koste, on se hvali kako je iz ugledne porodice!

Autor:

Hronika

11.06.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimira Kecmanovića na suđenja dovode iz pritvora kroz garažu kako bi izbegao novinare i fotoreportere.

VLADIMIR KECMANOVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Umesto da se na sav glas izvinjava porodicama žrtava svog sina Koste, on se hvali kako je iz ugledne porodice!

Foto: Facebook

Otac dečaka-ubice Koste Kecmanovića - Vladimir Kecmanović, koji se nalazi u pritvoru od 3. maja prošle godine kada je njegov sin počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ne prestaje da šokira javnost.

Naime, iako su se porodice ubijene dece i čuvara škole nadale da će on kada se budu susreli na suđenju pokazati emocije i empatiju, on to nije učinio, već je objasnio kako se ne oseća krivim.

Ja sam vaspitan, odrastao sam u uglednoj porodici. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo, ali smatram da nisam kriv, nisam ja to učinio! - naveo je izvor Kurira nakon suđenja krajem marta.

Njemu je optužnicom na teret stavljeno teško krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je izvršio brutalni napad, ubivši devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u svom krvavom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Prema rezultatima istrage, dečak je 3. maja koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa. Dodatno je pripremio četiri Molotovljeva koktela, sve to stavio u ranac i krenuo u školu, gde je izvršio svoj krvavi pir.

Uzimajući u obzir preciznost i brzinu napada, utvrđeno je da je Kosta ispalio ukupno 57 metaka tokom pohoda koji je trajao svega 120 sekundi. Na ulazu u školu prvo je ubio pripadnika obezbeđenja i tri devojčice, nakon čega je ušao u učionicu gde je imao čas istorije. Tamo je ranio nastavnicu Tatjanu Stevanović i likvidirao šestoro dece, dok je petoro zadobilo ozbiljne povrede.

Policija je obaveštena o pucnjavi u 8.42, kada je sam Kosta pozvao policiju nakon što je napustio učionicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (13)

Loading
Opasno bolesna porodica

12.06.2024 00:21

Od ovakvog oca i onakve majke ništa drugo i nije moglo ispasti.Podigli su sina masovnog ubicu i ćerku trovačicu.Stvarno ugledna porodica.

Odgovori 37 5
Svetlana

12.06.2024 01:20

Cela porodica je narcisoidna i sociopatska.Sto je iz ugledne porodice ne znaci nista kad mu je sin rodjeni monstrum i psihopata.I Dzek Trbosek je bio cak iz engleske kraljevske porodice a najmonstruozniji ubica koga istorija pamti.

Odgovori 40 4
Dejan2019

12.06.2024 07:59

Zakon "smatra" da je odgovoran! Ne postoji "obaveza" da sebe smatra krivim. Štaviše, apsolutni je legitimno, a nije ni pritivzakonito. Zašto bi nas, njegovo mišljenje, uopšte interesovalo? Ako će to njemu pomoći, ne vidim ni razlog da ga u tome ometamo? Moral nije predmet zakona. Jasno je da on nije želeo, da do tragedije dođe. Bio je neodgovoran, i za to mu se sudi. Nažalost, potraga za krivicom drugih, poput naopake društvene klime, ponovo neće biti sprovedena.

Odgovori 33 9
Zizi

12.06.2024 09:58

Sve je tacno reko, nije on ubio, ali je kriv jer njegovo je oruzje iz kojeg je dete ubilo i zato sto je dete maloletno a za takvo dete odgovoran je roditelj, zato cee i dobit najviše 12 god zatvora, a ne 40,jer on nije ubica!

Odgovori 31 7