ŠOK! KOSTIN OTAC PRETIO RODITELJU IZ ĆERKINOG ODELJENJA! Vladimir Kecmanović pre masakra podržao naslednicu, koja je MALTRETIRALA drugaricu!

Autor:

Hronika

10.06.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kecmanović se ponašao nadobudno, ističući svoj status moćnog lekara.

ŠOK! KOSTIN OTAC PRETIO RODITELJU IZ ĆERKINOG ODELJENJA! Vladimir Kecmanović pre masakra podržao naslednicu, koja je MALTRETIRALA drugaricu!

Foto: Facebook

Kosta Kecmanović počinio je stravičan masakr 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je kobnog jutra uleteo u ovu ustanovu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije.

Nakon jezivog zločina dečak je završio na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović 3. maja prošle godine uhapšen i odveden u pritvor, gde se i danas nalazi.

U postupku koji se vodi protiv porodice Kecmanović, Miljane i Vladimira, roditelja dečaka-ubice Koste Kecmanovića, porodice nedužnih žrtava izneli su niz detalja i činjenica koji ukazuju na to da je masovni ubica odrastao u disfunkcionalnoj porodici.

Ove navode potvrdio je i Zoran Martinović, otac ubijene devojčice Katarine.

On je objasnio da su se problemi javljali i s Kostinom sestrom u školi, pre samog masakra, te da je Vladimir tada pretio roditelju iz odeljenja ćerke.

- Predistorija ovog događaja s Kecmanovićima je da je otac jednom roditelju iz odeljenja njihove ćerke pretio polugama moći i da će mu oduzeti dete. To se desilo kada je taj čovek reagovao, rekavši da ćerka Kecmanovića ne može da bude predsednik razreda njegove ćerke jer je i lično nju maltretirala. To je napisao u Viber grupi, ali su svi ignorisali poruku - ispričao je Martinović.

Prema njegovim rečima, sve to se dogodilo 2022, kad su njegova ćerka i devojčica Kecmanovića pohađale četvrti razred. Istakao je da se Vladimir Kecmanović ponašao nadobudno, ističući svoj status moćnog lekara, kao i da je vršio pritisak na okruženje sprovodeći samovolju u očiglednoj nameri da svoju decu istakne u prvi plan, prvo sina, a potom i ćerku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Dina

10.06.2024 12:41

I da su bas svi ignorisali, bas nitko da reaguju, a mala zlostavlja odelenje, ja sam sigurna da mala kecmanovicka nije isla u odelenje dece ciji su roditelji radnicka klasa i srednji stalež, tu su svi sa nekim predznakom ispred prezimena, pogledajte samo vece roditelja Ribnikara, sve puca od, , dr, prof, mag, i ostalih titula! Sad odjednom svi sve znate, a sve je bolelo uvo kako rece neko!

Odgovori 32 15
Milorad

10.06.2024 13:33

Ljudi imaju tendenciju da se sklanjaju od budala i da ne reaguju na njihove pretnje. Za to vreme budala se osili i epilog je poznat.

Odgovori 38 7
Sanja

10.06.2024 22:58

@Milorad - @milorad,a od kud tom coveku pravo da se petlja ko ce bit predsednik odelenja, on je verovatno Hteo da njegova cerka bude, a ne mala kecmanovicka, sta se. Roditelji imaju u to mešat?!

Odgovori 9 22
Tanja

10.06.2024 14:36

Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu pretio ....kad je čuo za pucnjavu došao do škole,a čuvši da je masakr izvršio njegov najmlađi masovni ubica na svetu, njegovim oružjem, brže bolje odjurio do stana,zašto? Renovirali posle stan u kom ne žive zašto? Njegovo oružje, on ga vodao po raznim pucačkim aktivnostima.... Šta je otac najmlađeg masovnog ubice na svetu radio dok nije policija stigla? Gde mu je oružani list. Izjasnio se da nije kriv!!! On traži da mu se porodica ne dira! Ćerka je drugarima sipala domestos u sok . Lekar po struci....nije video da mu sin ima probleme...nije ga lečio . Zašto je hapšen u sablji? Njih zanima da budu van zakona i sistema i što pre pobegnu u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Odgovori 45 13