BAHATOM PONAŠANJU MILJANE KECMANOVIĆ NEMA KRAJA! Kao da joj sin nije izvršio stravičan masakr, šokirala odgovorima u sudnici

Autor:

Hronika

24.05.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović ubio je 3. maja prošle godine devetoro dece i čuvara škole

BAHATOM PONAŠANJU MILJANE KECMANOVIĆ NEMA KRAJA! Kao da joj sin nije izvršio stravičan masakr, šokirala odgovorima u sudnici

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu juče je završeno ispitivanje Miljane Kecmanović, majke dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine ubio 10 osoba.

Ona, kao i njen suprug, optuženi Vladimir Kecmanović, negirali su navode optužnice Višeg javnog tužilaštva, kojom je njoj stavljeno na teret nedozvoljeno držanje oružja i municije, a njemu da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšten sigurnosti.

Roditelji Koste Kecmanovićima ne prestaju da šokiraju porodice žrtava svojim bahatim ponašanjem, a ono što je dodatno šokiralo oštećene, bili su Miljanini odgovori.

- Na prethodnom suđenju na pitanje otkud njen DNK na čauri koja je pronađena u učionici istorije VII/2 u kom je njen sin završio krvavi pohod, odgovorila je "pustite mašti na volju". Na slično pitanje, postavljeno juče u sudnici, Miljana Kecmanović koja je inače po profesiji stručnjak za DNK, odgovorila je da je to "deo veće slagalice" - kaže izvor Kurira.

Inače, optužnicom su obuhvaćeni i vlasnik i instruktor u streljani u kojoj je Vladimir Kecmanović obučavao sina da puca iz pištolja iz kojih je kobnog dana ubio decu i radnika obezbeđenja. Njima je na teret stavljeno da su lažno svedočili u istrazi i u nastavku suđenja je trebalo da iznesu svoje odbrane, ali se vlasnik streljane požalio da se ne oseća dobro, pa je nastavak suđenja odložen za 21. jun.

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. 

On je kobnog jutra uleteo u školu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao.

(Republika/Kurir)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Tanja

24.05.2024 12:35

Po uzoru na sebe majka najmlađeg masovnog ubice na svetu je i vaspitala najmlađeg masovnog ubicu na svetu. Oružjem od kuće donetim u školi na času decu i čika Dragana nam je poubijao najmlađi masovni ubica na svetu. Ona i dalje radi u prosveti! Samo gleda da izvrda i pobegne što pre u London ili na Havaje. Nju zločin njenog najmlađeg masovnog ubice na svetu ne zanima.

Odgovori 35 17
Nevaspitani Kosta

24.05.2024 17:17

@Tanja - @Tanja, zato su vaspitana deca koja su mu se rugala, odbacivala, maltretirala, pisala ruzne natpise pred skolom, mnogo lepo vaspitana deca, od nekih mnogo finih i ne bahatih roditelja! Naročito je bio ponosan onaj roditelj deteta od 11 god, kada su mu došli svi drugari iz razreda, samo jedan ne, mnogo je to lepo i pohvalno! Mora da je to video od komšije!

Odgovori 15 18
Tanja

26.05.2024 00:36

@Nevaspitani Kosta - Majka i otac najmlađeg masovnog ubice na svetu su trebali na vreme da vode računa o problemima, željama...najmlađeg masovnog ubice na svetu. Umesto da ga leče vodali ga po raznim pucačkim aktivnostima. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu se sad ponaša arogantno, bestidno,samoživo kao i što je vaspitala najmlađeg masovnog ubicu na svetu .

Odgovori 18 5
Bg

24.05.2024 18:30

@Tanja - @Tanja,nitko,Al bas nitko nije ruznu rec rekao za njihovu porodicu i decu, gde je ta ili taj da potvrdi javno te "istine" o njima! Pa da li vi stvarno verujete u ovo sto se piše??! Jel moguce da verujete da iz ustanove gde je smesteno maloletno dete ubica, svaki dan cure njegove reci, koje neki anoniman izvor prenosi, kao da je u bolnici decak sa temperaturom! Zeno bozja tamo gde je on, je sve strogo cuvano, provereno, obezbeđeno, valjda razumes i zbog cega! Iz sigurnosnih razloga, pa sta mislis da je on tamo gde kazu!?

Odgovori 9 14