NAŠ PEVAČ NAPADNUT I OPLJAČKAN: Hitno se oglasio i UPOZORIO sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.05.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen benda "Kao kao" žrtva je hakerskog napada!

NAŠ PEVAČ NAPADNUT I OPLJAČKAN: Hitno se oglasio i UPOZORIO sve! (FOTO)

Foto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand

Naš pevač Marko Simičić, frontmen benda "Kao kao", obratio se fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram, te otkrio da su ga hakeri opljačkali i skinuli sve pare sa bankovnog računa.

- Ljudi, pazite se hakera kartica bankovnih. Upravo su mi skinute pare sa računa jer se žena javila na oglas jer je zanima hranilica od moje ćerke koju je pre koristila. Dao sam svoje podatke i sve pare sa računa je skinula - napisao je pevač na Instagram storiju. 

Republika

Foto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand

Marko Simičić žrtva hakerskog napada

Inače, Marko je dospeo u žižu interesovanja javnosti u julu 2020. godine, kad se zarazio koranavirusom, zbog čega je imao ozbiljnih zdravstvenih problema. Koliko mu je tada bilo loše, svedoči činjenica da je čak 19 dana proveo u bolnici.

Marko je u jednom trenutku bio priključen na kiseonik, plašio se za sopstveni život, nakon skoro tri nedelje pakla, napustio je bolnicu i oporavlja se kod kuće.

- Temperaturu sam dobio početkom jula, a kako danima nije prolazila, testirao sam se na koronavirus. Kada su mi javili da sam pozitivan, pozvali su me u ambulantu, gde su utvrdili da su mi pluća čista. Ipak, dobio sam da pijem hemomicin i paracetamol i tada mi je rečeno da mirujem i da će sve proći - pričao je tada Marko.

- Temperatura mi nije spadala, imunitet mi je bio sve slabiji, izgubio sam svu snagu i uopšte nisam mogao da dišem. Hitno sam spakovao torbu i otišao u KBC "Bežanijska kosa". Ušao sam i zamolio sestru da me hitno priključi na kiseonik jer mi je bilo loše i mislio sam da ću se ugušiti. Videli su da sam u ozbiljno teškom stanju, priključili me na kiseonik, ponovo mi snimili pluća i ispostavilo se da imam tešku upalu oba plućna krila. U Beogradu nije bilo mesta, pa sam ležao u bolnici u Pančevu. Situacija sa plućima bila je toliko teška da su me priključili na kiseonik jer je saturacija bila 86. Ko se razume, zna koliko je to loše - nastavio je Simičić.

- Plašio sam se da odem do toaleta da se ne bih ugušio na putu do kreveta. Hvatali su me napadi kašlja od kojih se ledi krv u venama. Borba s koronom mi je u svakom trenutku bila borba za život. Iako sam sportski tip, vodim zdrav život, ali uprkos svemu, u bolnici sam proveo 19 dana. Bilo mi je jako loše i smršao sam sedam kilograma - ispričao je Marko.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marko Simičić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Stanoje

16.05.2024 22:05

Suplja prica, nesto nije realno da tako to ide.

sasa

16.05.2024 22:24

Izvrstan momak i odlican pevac...