KVALITET NA STRANI DOMAĆINA JE DOŠAO DO IZRAŽAJA: Gosti iz Kalenića nisu uspeli ozbiljnije da zaprete rivalu i da ugroze tri boda Poletu!

Autor:

Sport

29.04.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč, sa dosta golova i bez faulova.

KVALITET NA STRANI DOMAĆINA JE DOŠAO DO IZRAŽAJA: Gosti iz Kalenića nisu uspeli ozbiljnije da zaprete rivalu i da ugroze tri boda Poletu!

Foto: FK Polet Rasna

U okviru 24. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Poleta iz Rasne ugostila je sastav Jedinstva iz Kalenića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (46 osvojenih bodova), dok su gosti bili na devetom mestu sa 18 bodova više.

Republika

Uvodni minuti meča protekli su u klasičnom odmeravanju snaga, i takav odnos na terenu viđen je do isteka pola sata igre. Nakon toga domaći preuzimaju inicijativu, stvaraju šanse i za četiri minuta se isto toliko puta trese mreže rivala. 

Redom su pogađali Igor Filipović, Marko Jezdirmivoić i Vladan Vesić dva puta, u 34. minutu, 4:0 za Polet. To je ujedno bio i konačan rezultat nakon prvih 45 minuta igre. 

Drugi deo meča počeo je sa po dve izmene na obe strane, međutim, igralo se dosta mirnije, bez previše srljanja sa sigurnom igrom na sredini terena. Gosti su zaigrali bolje, ušao je popularni "Mita gol" i na isteku 55. minuta se upravo on upisao u listu strelaca, 4:1.

Domaći su ubrzo nakon toga sa još dve izmene uneli dodatnu mirnoću u svoju igru, kontrolisali su utakmicu do kraja i uspeli su u tom periodu još jednom da savladaju golmana Nemanju Sinđelića, za konačnih 5:1.

Polet (Rasna) - Jedinstvo (Kalenić) 5:1 (4:0)

Polet: Božić, Korać, Spasojević, Ršumović, Ivanović, Vesić, Tanović (od 46' Matović), Nikolić (od 62' Jovičić), B. Vesić (od 46' Marijanović), Jezdimirović (od 62' Cvetić), Filipović

Jedinstvo: Sinđelić, Đokić, Vujović (od 46' Golubović), Vukosavić (od 46' Mićović), Ćosić, Draškić, Milićević, Vilimanović, Jovičić, Radovanović, Bakić (od 14' Vujić) 

Ovim trijumfom Polet se dodatno učvrstio na četvrtoj poziciji na tabeli, dok su gosti ostali na devetom mestu, ali su sada pojedini rivali napravili napredak na tabeli, pa će borba za opstanak biti i dalje na snazi.

U sledećem kolu u Kalenić stiže Bakionica, dok sastav iz Rasne gostuje Tari iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading