SVE SE PROMENILO ZA SAMO TRI MESECA: Kada na čelo kluba dođe agilno rukovodstvo, sve postaje moguće - trasiran je put ka povratku na stare staze uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.05.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike stvari su urađene u samo tri meseca.

SVE SE PROMENILO ZA SAMO TRI MESECA: Kada na čelo kluba dođe agilno rukovodstvo, sve postaje moguće - trasiran je put ka povratku na stare staze uspeha!

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela u sam finiš takmičarske godine u okviru Druge novosadske lige ulaze sa bodovnim zaostatkom u odnosu na ekipe koje predstavljaju glavne konkurente za sam vrh tabele, ali svakako dok god i teorija postoji u redovima plavo-belih neće odustati od borbe.

 

Tokom prolećnog dela šampionata fudbaleri Titela su u devet mečeva ostvarili skor od sedam pobeda, jednog remija (Sofeks Futog 2:2) i isto toliko poraza (Hajduk Gardinovci), što ih u ovom momentu sa 52 osvojena boda svrstava na četvrtu poziciju, pet koraka iza pomenute ekipe iz Futoga, što se može smatrati nadoknadivim deficitom.

Optimizam u redovima plavo-belih gradi se i na činjenici da je klub pre tri meseca preuzelo novo, agilno rukovodstvo koje je u navedenom vremenskom periodu mnogo toga uradilo. Tim povodom klub iz grada na desnoj obali reke Tise izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Prošlo je već tri meseca, da dobro vidite tri meseca, od kako je nova uprava uzela klub u svoje ruke. Mnogo rada, truda, izdvojenog vremena i finansija je uloženo u rekonstrukciju i poboljšanje infrastrukture na stadionu "Vašarište" - stoji na početku saopštenja, a zatim se posebno ističe:

- Nova uprava i ljudi koji su uvek tu i radi su da pomognu našem klubu, su za ova tri meseca sanirali krtice kako na glavnom, tako i pomoćnom terenu, bacili veštak i novu travu, povaljali oba terena četiri puta do sada, zalivali i redovno kosili oba terena do sada šesnaest puta na svakih pet dana, stavljene su nove mreže iza golova i na golove. Sređivali su klupske prostorije unutar kluba, nus prostorije, novi lokal za druženje, stare prostorije, kako iznutra tako i spolja, kako oko terena, tako i van njega. Za kratko vreme sredili su komplet svu sportsku infrastrukturu stadiona "Vašarište". Svim drugim ljudima dajemo primer svojim radom i trudom i novu volju da pomognu svojim sportskim klubovima.

 

Sve navedeno, prepoznali su i navijači:

- Našim dobrim radom i zalaganjem i ostvarenim rezultatima kako mlađih selekcija, tako i seniora koji se bore za baraž i ulazak u viši rang Prve Novosadske lige, vratili smo našu vernu publiku na tribine i navijače širom okoline, što je naš najveći uspeh.

Za kraj, jedna želja provejava u redovima plavo-belih:

- Još jednom velika zahvalnost ide upravi kluba i ljudima dobre volje koji pomažu sve ovo vreme i koji su izdvojili svoje vreme i finansije da pomognu našem klubu i da ga svi zajedno vratimo na staze stare slave!

Kada je reč o predstojećim obavezama prvog tima, ekipa Titela narednog vikenda (18. maja) gostuje lideru na tabeli, novosadskom Borcu i upravo navedeni meč može biti i iskorak plavo-belih ka elitnom rangu fudbala u "srpskoj Atini".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading