NAJSRAMNIJI POTEZ DALILE DRAGOJEVIĆ! Starleta provocira Srbe - obogatila se u NAŠOJ ZEMLJI, pa pljunula u tanjir iz kog je jela! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevićka iz Sjedinjenih Američkih Država uputila sramnu provokaciju našem narodu!

NAJSRAMNIJI POTEZ DALILE DRAGOJEVIĆ! Starleta provocira Srbe - obogatila se u NAŠOJ ZEMLJI, pa pljunula u tanjir iz kog je jela! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

23. maja 2024. godine Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je sramnu rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih glasova. Protiv ove rezolucije glasale su Rusija, Mađarska, Belorusija, Kina, Komori, Antigva, Sirija, Kuba, Kongo, Severna Koreja, Dominika, Eritreja, Esvatini, Grenada, Mali, Nauru, Nikaragva, Sao Tome i Principe i Srbija. Za rezoluciju su, između ostalog, glasale i Bosna i Hercegovina i Crna Gora.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila u Americi sa novim dečkom

Kontroverzna starleta Dalila Dragojević, koja je najviše novca u svom životu zaradila radeći u Srbiji, oglasila se iz Sjedinjenih Američkih Država sa čistom provokacijom i pljunula u tanjir iz kog je jela.

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju sa svojim novim izabranikom Markom, koji dolazi iz Crne Gore, a u okviru objave stavila je sledeće:

🇲🇪+🇧🇦=❤️ (Crna Gora i Bosna i Hercegovina jednako je ljubav) - napisala je Dragojevićka.

 

 

Da se radi o provokaciji upućenoj Srbiji na dan kad je izglasana zezolucija o Srebrenici govori i činjenica da se na narednoj fotografiji uslikala sa Markom ispred "Zelenaške zastave", kojom se diče tzv. crnogorske komite. 

Republika

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sa dećkom ispred "Zelenaške zastave"

Dalila Dragojević, rođena Mujić, proslavila se kao učesnica rijalitija "Parovi", u kom je upoznala Dejana Dragojevića, za kog se kasnije udala. Njih dvoje su zajedno učestvovali u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", iz koje su diskvalifikovani, a Dragojevićka je napravila nezapamćeni skandal u petoj sezoni popularnog rijalitija.

Tada je pred čitavim regionom, koji je pratio dešavanja iz dana u dan, prevarila svog supruga sa Filipom Carem, a njeni skandali su se samo nizali. Dalila je razvela od Dejana nakon toga, ali je nastavila da koristi njegovo prezime.

Nakon završetka rijalitija, posvetila se radu na televiziji. Poslednji angažman bio joj je na RED televiziji, gde je vodila emisiju "Pitam za druga", a onda je naprasno nestala sa malih ekrana i otišla u SAD kod svog novog izabranika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
zoran

27.05.2024 14:17

Zabranitiovoj spodobi ulazak u Srbiju zauvek.

Odgovori 103 8
vio

27.05.2024 14:42

izj..... je pola Srbije,sad prela na crnok...e

Odgovori 57 4
Radojica

27.05.2024 15:41

Klošarka jedna, potpuno je nebitna. Nema potrebe za komentarom.

Odgovori 65 5
Lola

27.05.2024 16:01

Brzo će ona nazad, a vi je opet dočekajte. Odma na Pink

Odgovori 69 5