Porodica Miloša Bikovića promenila prezime! Glumac otkrio svoje PRAVO POREKLO!

Autor:

Zabava

13.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo stvarno niko nije znao!

Porodica Miloša Bikovića promenila prezime! Glumac otkrio svoje PRAVO POREKLO!

Foto: Republika

Glumac Miloš Biković važi za jednu od najvećih glumačkih zvezda na našim prostorima, a ogromnu popularnost stekao je i u Rusiji, gde radi "punom parom".

O njemu se, čini se, sve zna budući da je njegov život, otakako je zakoračio na javnu scenu, pod lupom javnosti, ali postoji jedan detalj koji nije bio poznat. Tiče se porekla popularnog glumca, o čemu je Biković progovorio u emisji "1 na 1" na Kanalu 5, u Severnoj Makedoniji.

Glumac je tada otkrio da je njegova porodica promenila prezime.

Moj deda se rodio kao Bikovski i oni su poreklom iz Berova - rekao je glumac u pomenutoj emisiji.

Republika

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIC, youtube/V5 TELEVIZIJA - VALJEVO, wikipedia

Miloš i Mihailo Biković

Glumac je ranije u intervjuu za ruske medije ispričao detalje iz svog privatnog života i odrastanja.

Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je tada Biković.

Njegov stariji brat Mihailo se zamonašio kada je Miloš bio dete, roditelji su im se razveli, otac mu je otišao u Nemačku, a preminuo je 2006. godine.

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio bogu - rekao je glumac u jednom od intervjua.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading