OZBILJNO KONKURIŠE ZA NEMAČKU: Veljko Birmančević nastavlja da rešeta! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.05.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin igra na visokom nivou.

OZBILJNO KONKURIŠE ZA NEMAČKU: Veljko Birmančević nastavlja da rešeta! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Evropsko prvenstvo je pred vratima, a Srbija se nakon dugih 24 godina ponovo plasirala na ovaj prestižni turnir. Jedan od ključnih igrača koji je zaslužan za ovo veliko dostignuće jeste Veljko Birmančević, čije sjajne partije za Spartu Prag oduševljavaju kako navijače, tako i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

U nedavnom 33. kolu češke lige, Birmančević je briljirao, postigavši oba gola u pobedi Sparte Prag nad Banikom iz Ostrave rezultatom 2:1. Prvi gol je postigao u 30. minutu, a drugi u 60. minutu, obezbeđujući tako važnu pobedu za svoj tim.

 

 

 

 

Sparta Prag se sada nalazi na korak do osvajanja titule, a Birmančević je imao ključnu ulogu u ovom uspehu. Sa 21 postignutim golom i 12 asistencija tokom ove sezone, Birmančević se istakao kao jedan od najvažnijih igrača svog tima. Trenutno deli drugo mesto na listi strelaca sa 16 golova u prvenstvu, dok je po broju asistencija apsolutni lider.

Svojim impresivnim igrama, Birmančević je zaslužio poziv u nacionalni tim, za koji je do sada odigrao tri utakmice. Pitanje je da li će se njegove sjajne partije za Spartu Prag odraziti i na njegovu ulogu u reprezentaciji na nadolazećem Evropskom prvenstvu. Veljko Birmančević je definitivno postao jedan od najzapaženijih srpskih fudbalera trenutno, a Piksi će biti na slatkim mukama u odbabiru igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading