ŠOK U REPREZENTACIJI ENGLESKE: U tim ubačen igrač koji je čitave sezone bio na klupi!

Autor:

Sport

10.05.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijače je zbunio ovaj potez!

ŠOK U REPREZENTACIJI ENGLESKE: U tim ubačen igrač koji je čitave sezone bio na klupi!

Foto: www.profimedia.rs

Engleski navijači su ostali zbunjeni nakon što je zvanična sličica za Evropkso prvenstvo 2024. uvrstila Luk Tomasa u reprezentaciju Tri lava. Sličice su deo projekta američke kompanije Topps, koja je dobila prava da preuzme od Paninija ulogu ekskluzivnog partnera UEFA za sličice na turniru u Nemačkoj 2022. godine. Iako će ova kolekcija privući mnogo navijača, daleko je od tačnog sastava, s obzirom da menadžeri još uvek nisu izabrali svoje timove.

Ovaj fudbaler iz Lester Sitija nema nijedan nastup za seniorsku reprezentaciju, već je odigrao 15 utakmica za reprezentaciju do 21 godine. Čak nije ni standardan u Lesteru, već je ove godine bio na pozajmicama u Šefild Junajtedu i Midlzborou. Tomas nije ni blizu razgovora o mogućem uključivanju, pa će izvlačenje njegove sličice iz paketića sigurno naterati mnoge da se pitaju ko je predvideo njegov izbor.

Ovo je izazvalo dosta rekacija kod navijača koji su ostali zbunjeni. Jedan od navijača je prokomentarisao "Da li oni nešto znaju?" dok je drugi šaljivo dodao: "Poziv u tim koji čeka na potvrdu.''

Engleska ima ambicije da ode do same završnice Evropskog prvenstva. Pre odlaska u Nemačku, odigraće prijateljske utakmice protiv Bosne i Hercegovine i Islanda. Kada budu na Euro 2024, ekipa pod vođstvom Gareta Sautgejta igraće utakmice grupne faze protiv Srbije, Danske i Slovenije.

Engleska je stigla do finala ovog turnira pre tri godine, kada je na kraju izgubila od Italije posle penala. Saka je tada promašio ključni penal na Vembliju. Spekuliše se da bi ovo mogao biti poslednji izlazak Sautgejta kao selektora nacionalnog tima, s obzirom da mu ugovor ističe, a spekuliše se da je Mančester junajted zainteresovan za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading