SAUTGEJT PRELOMIO: Selektor Engleske objavio širi spisak od 40 igrača za Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

14.05.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Lavova nije otkrio još uvek ko je na spisku.

SAUTGEJT PRELOMIO: Selektor Engleske objavio širi spisak od 40 igrača za Evropsko prvenstvo!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor reprezentacije Engleske, Geret Sautgejt je već predao svoj prvi spisak igrača za Evropsko prvenstvo 2024., ali imena će ostati strogo čuvana tajna. Pred svako veliko letnje takmičenje, takmičarske nacije dostavljaju početne duge liste sa 40 imena, a Englezi su to uradili, međutim još uvek se ne zna ko ide u Nemačku.

Engleska će imati prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine u Njukaslu 3. juna, a zatim će igrati protiv Islanda četiri dana kasnije. Igrači Mančester Sitija i Mančester Junajteda neće učestvovati u prvoj prijateljskoj utakmici na stadionu Sent Džejms Parka, jer će tek tada stići na okupljanje reprezentacije nakon nedelju dana odmora posle finala FA Kupa. Realov Džud Belingem će verovatno propustiti obe prijateljske utakmice jer će igrati u finalu Lige šampiona 1. juna.

Engleska u grupi na predstojećem Evropskom prvenstvu nalazi sa Srbijom, Danskom i Slovneijom. Prvi duel u Nemačkoj Lavovi će imati protiv čete Dragana Stojkovića Piksija, što će izazvati veliku pažnju i dobro popuniti stadion. Englezi su na prošloj evropskoj smori stigli do finala gde su bili poraženi od Italije na penale, pa će ovaj turnir da im bude velika motivacija da konačno dođu do trofeja.

Sa druge strane selektor Srbije Dragan Stojković Piksi još se nije odlučio koje igrače će voditi u Nemačku. Orlovi su se našli na Evropskom prvenstvu nakon 24 godina čekanja i sigurno će da ti sve od sebe da ostave dobar utisak i ne završe takmičenje u grupi, već da naprave veći iskorak i plasiraju se u nokaut fazu. Međutim, prvi izazov biće Engleska koja ima veoma jak tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading