ČOVIĆ UPUTIO VAŽAN APEL NAVIJAČIMA PRED DUEL SA PARTIZANOM: Dotakao se i sudije Javora!

Autor:

Sport

14.05.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Sve je već viđeno i svašta može da se očekuje'' - ističe Čović.

ČOVIĆ UPUTIO VAŽAN APEL NAVIJAČIMA PRED DUEL SA PARTIZANOM: Dotakao se i sudije Javora!

Foto: KK Crvena zvezda/X

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage u drugoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige sutra od 19.30 časova u hali Aleksandar Nikolić.  Nakon izuzetno napete prve utakmice, koju su crveno-beli rešili u svoju korist rezultatom 85:82.
 

Uoči druge utakmice, predsednik crveno-belih, Nebojša Čović se obratio navijačima putem video poruke, ističući važnost fer i sportskog navijanja. Takođe, apelovao je na navijače da ne reaguju na eventualne pokušaje sudija, nenamerne greške ili provokacije, te ih zamolio da ne bacaju predmete na teren. Čović je naglasio da je maksimalna podrška košarkašima ključna za uspeh u predstojećoj utakmici.

- Nakon važne uvodne pobede, Klub želi da se zahvali svima: navijačima, svim službama bezbednosti i redarskim službama koje su pomogle da ovaj meč protekne bez najmanjeg incidenta. U zvaničnom delegatskom izveštaju potvrđeno je da je utakmica broj 1 organizovana bez najmanjeg incidenta, bacanja predmeta u teren i u sjajnom ambijentu. Međutim, to moramo (ne da zaboravimo), već da ono najbolje ponovimo u sredu! Ponovo uz fer i sportsko navijanje, ponovo uz vrlo bučnu podršku igračima na terenu, bez bacanja bilo kakvih predmeta - naveo je Čović i dodao:

 

- Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici! - poručio je prvi čovek Zvezde i nastavio:

- Sve pratimo i sve analiziramo, i tako i povlačimo poteze. Sve neka bude usmereno ka podršci našem timu kako bismo svi bili u funkciji da zajedno stignemo do cilja! - zaključio je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ja

14.05.2024 22:50

Po starom običaju pritisak na sudije