NOVA ODLUKA ABA U VEZI FINALNE SERIJE: Promenjeni termini za treći i potencijalni četvrti i peti meč Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

14.05.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas pravi spektakl.

NOVA ODLUKA ABA U VEZI FINALNE SERIJE: Promenjeni termini za treći i potencijalni četvrti i peti meč Zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Dan nakon prvog meča finala AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, koji je završen pobedom crveno-belih rezultatom 85:82, došlo je do promene satnice trećeg meča, a objavljeni su i tačni termini potencijalnog četvrtog i petog duela. Drugi susret je na programu sutra od 19.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", dok je treći meč koji je planiran za nedelju dobio novu satnicu i će se igrati od 20.30 časova umesto u 21.00 čas kako je prvobitno bilo objavljeno.

Četvrti meč serije, gde će domaćin ponovo biti Partizan, zakazan je za utorak 21. maja u "Štark Areni" od 18.00 časova. Ovo je bitna promena u rasporedu, koja će uticati na dinamiku i planiranje navijača i timova. Za kraj, tu je i peti meč, odnosno popularna majstorica, koja je zakazana za subotu, 25. maj od 21.00 časova. Iako je bilo govora da bi možda moglo da bude pomeranja zbog poslednjeg meča Zvezde u Superligi Srbije u fudbalu, zvanično je potvrđeno da će se odlučujući meč odigrati prema planu.

Ove promene u satnici finala ABA lige sigurno će dodatno uzburkati strasti među navijačima oba tima, dok će timovi morati da se prilagode novom rasporedu i pripreme se za izazov koji ih očekuje. Svi ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju nastavak ovog uzbudljivog finala i sa velikom željom se iščekuju pobednik regionalnog takmičenja.

Partizan brani titulu, pa će četa Željka Obradovića sigurno ići sa velikom motivacijom. Sa druge strane tim sa Malog Kalemegdana ima veliku želju da vratii trofej ABA lige u svoje vitrine. Crveno-beli imaju već osvojen jedan pehar ove sezone, a to je Kup Radivoj Korać, pa će to dodatno rasplamsati borbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading