ZVEZDA DONELA ODLUKU: Evo gde će crveno-beli igrati domaće utakmice finalne serije AdmiralBET ABA lige!

Autor:

Sport

11.05.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pionir ponovo dom tima sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDA DONELA ODLUKU: Evo gde će crveno-beli igrati domaće utakmice finalne serije AdmiralBET ABA lige!

Foto: ST/Vladimir Lukić

U okviru finalne serije AdmiralBet ABA lige odmeriće snage Crvena zvezda i Paritzan. Okršaj kreće u ponedeljak od 18.00 časova u hali Aleksandar Nikolić. Naime, crveno-beli su odlučili da promene lokaciju domaćinstva, pa će finalna serija regionalnog takmičenja započeti u popularnom Pioniru, saznaje Mozzarsport.

Bez obzira što odluka nije nimalo laka i nosi veliki broj izazova u organizaciji utakmice, posebno što je broj sezonskih ulaznica veći nego kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“, dužni smo da obrazložimo odluku pred važno finale. Smatramo da je hala „Aleksandar Nikolić“ pravi domaći teren za naš tim, za koji smo se, uprkos mnogobrojnim preprekaka, izborili pošteno tokom ligaškog dela sezone ABA lige. Atmosfera sa tribina hale „Aleksandar Nikolić“ godinama je bila vetar u leđa generacijama Crvene zvezde koje su se boruile za titule - ističu iz Zvezde.

Ovo znači da će se prve dve serije igrati u Pioniru, 13. i 15. maja, a potom će se preseliti u Beogradsku arenu. Iz Zvezde su još ranije najavili da razmišljaju o povratku u Pionir i na kraju su doneli odluku posle dosta vaganja. Ovo će sigurno izazvati dosta polemike u javnost, a pogotovu kod navijača Partizana, koji će biti u manjini u hali Aleksandar Nikolić, a možda i neće biti prisutni, kao što je to bio slučaj prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading