PARTIZAN IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE: Evo šta su poručili crno-beli!

Autor:

Sport

14.05.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas novi okršaj večitih.

PARTIZAN IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE: Evo šta su poručili crno-beli!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da povedu sa 1:0 protiv Partizana u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA Lige, ostvarivši važnu pobedu na domaćem terenu. Druga utakmica je zakazana za sredu od 19.30 u dvorani “Aleksandar Nikolić”, gde se očekuje još jedan uzbudljiv susret između ova dva rivala.

Partizan je objavio da će prodaja ulaznica za treću utakmicu početi u sredu od 10 časova, a važno je napomenuti da će prodaja karata biti moguća isključivo uz važeću sezonsku kartu. Onlajn prodaja se neće vršiti za ovu utakmicu, a uz jednu sezonsku kartu biće moguće kupiti još četiri dnevne karte. Sezonci će morati da pokažu ličnu kartu kako bi se vodila evidencija o kupovini dnevnih karata.

- Prodaja karata će biti na šalterima prodajnih mesta isključivo uz važeću sezonsku kartu! Važno obaveštenje! Onlajn prodaja se neće vršiti za ovu utakmicu. Uz jednu sezonsku kartu se mogu kupiti još četiri dnevne karte, isključivo sezonac sa ličnom kartom kako bismo vodili evidenciju da sezonac ne zloupotrebi svoju sezonsku kartu za kupovinu dnevnih karata više puta - navode crno-beli.

 

 

ABA liga je objavila promenjenu satnicu preostalih mečeva, pa će treći meč biti odigran u nedelju od 20.30 u Beogradskoj areni, umesto prvobitno planiranog termina od 21 sat. Ukoliko bude potrebno, četvrta utakmica će se odigrati 21. maja od 18 časova, a Partizan će biti domaćin ovog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading