SLAVLJE U PORODICI MITROVIĆ: Željko napravio posebno iznenađenje, obratio se EMOTIVNOM porukom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mezimica Željka i Milica, pas Lusi, danas slavi rođendan!

SLAVLJE U PORODICI MITROVIĆ: Željko napravio posebno iznenađenje, obratio se EMOTIVNOM porukom! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Vlasnik i direktor Pink media grupe, Željko Mitrović, zajedno sa suprugom Milicom, direktorkom zabavnog programa TV Pink, poznati su po svojoj ljubavi prema životinjama, posebno prema psima koje smatraju članovima svoje porodice. Njihov ljubimac Lusi danas je proslavila svoj treći rođendan, a Željko je odlučio da joj tom prilikom otpeva njenu omiljenu pesmu.

- Danas je Lusi napunila 3 godine, pa sam i njoj morao da otpevam njenu pesmu, već se bunila što i ona nema svoju pesmu! Ljubomorno pašče je moja miljenica, i što je najgore, ona to zna - napisao je Mitrović na svom Instagram profilu uz video snimak na kome peva za svoju četvoronožnu mezimicu.

 

 

Inače, Željko je pre neki dan na svom Instagramu otkrio da razmišlja u rijalitiju u kom bi učestvovao samo on i trajao bi 40 dana. 

- Naime, poneo bih iz Beograda samo 500 funti koji mi služe za put vozom i prvo prenoćište i dva muzička instrumenta. Prvh 5 dana bih kao ulični svirač zaradio oko 3.000 od kojih bi za život do kraja rijalitija, odvojio 1.000 funti a ostatak od 2.000 funti bih uložio u jednu super-rikšu koja bi mi u narednih 10 dana , kao rikša vozaču, donela oko 20.000 funti od koji bi za 10.000 funti u East Londonu uložio u kupovinu 5 starih krševa Rolseva (old tajmera) i 10.000 u njihovo šminkanje, farbanje i popravljanje, koje bi trajalo 10 dana, kako bi ih 25-og dana prodao za po 100.000 već poznatom kupcu, sa ovih 500.000 bih kupio apartman u veoma lošem stanju u Fulhamu blizu south Kensingtona za 400.000 funti i 100.000 uložio u sređivanje koje bih sproveo sam i koje bi trajalo oko 15 dana - objasnio je.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading