NAŠA PEVAĆICA U DUGOVIMA DO GUŠE: Zbog ovoga je BANKROTIRALA!

Autor:

Zabava

14.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tadić progovorila o finansijskim problemima!

NAŠA PEVAĆICA U DUGOVIMA DO GUŠE: Zbog ovoga je BANKROTIRALA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Marina Tadić se našla u velikim finansijskim problemima nakon što je uložila novac u privatni biznis tokom pandemije. Nakon povlačenja sa estrade zbog trudnoće, Marina je rešila da se posveti svojoj ćerki Veri i investira u poslovni poduhvat. Međutim, ulaganje u kuću na Avali koju je iznajmljivala za različite događaje dovelo ju je do bankrota.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marina Tadić

Marina je istakla da je uložila sav svoj novac u novi posao, čak podigavši kredit kako bi ostvarila svoju zamisao. Ova odluka ju je dovela do finansijskih poteškoća koje i dalje aktivno rešava. 

Nakon rođenja ćerke Vere, Marina se odlučila da se posveti majčinstvu, ali je istovremeno ulagala napore u svoj poslovni poduhvat. Iako su se pojavili finansijski izazovi, Marina ističe da ne žali zbog uloženog novca te da veruje da je napravila ispravnu odluku.

- Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala - rekla je pevačica tada za "Informer".

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Marina Tadić

- Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo - rekla je Marina tom prilikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading