KOMŠIJA MARKA MILJKOVIĆA OPISAO JEZIVE SCENE, OVO SE DEŠAVALO PRE PRIVOĐENJA: U stanu bile dve bebe i žena, pretrpeli su OGROMAN STRES!

Autor:

Zabava

14.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija kojem je Marko Miljković bacio jaja na terasu progovorio o skandalu.

KOMŠIJA MARKA MILJKOVIĆA OPISAO JEZIVE SCENE, OVO SE DEŠAVALO PRE PRIVOĐENJA: U stanu bile dve bebe i žena, pretrpeli su OGROMAN STRES!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i popularni Jutjuber, Marko Miljković, našao se u centru medijske pažnje nakon dramatičnih događaja koji su se odigrali u njegovom domu na Bežaniji. U nastavku teksta ćemo detaljnije analizirati sve što se dogodilo.

- Ništa se strašno nije dogodilo, sem njegovih performansa, ali meni je to normalno. Firma koja je radila zgradu napravila je propust, kad su ograde montirali, nisu dobro ofarbali, pa je to počelo da se ljušti, pa su sada oni krenuli u akciju da to popravljaju, da sređuju od stana do stana. Bili su juče sa ove strane, jutros su došli kod nas u stan, a ja nisam bio kući, imao sam obaveze i dobro je što nisam bio kući. To je sat vremena posla, a on je onda došao na vrata onako agresivno da pita šta se to radi, onako bahato, valjda to tako ide. Policija ga je opomenula, spominje neke pomije, ali mi nismo kriv, to je investitor došao da sanira propuste. Meni je sve ovo neprijatno. Zdravo zdravo je moj odnos sa njima. Vidite ovu klimu što su izbacili kod njih, kod nas je sve uredno. On se tada napravio pametan da naruži zgradu, zvata je inspekcija - priča komšija, pa nastavlja:

- Njega je kućni savet prijavio, iz priče znam šta se dešavalo. Čuo sam da Luna nije tu, otac je valjda doaš po nju. Nisam čuo da je u Lazi. Nisam očekivao ovako ponašanje, a nisam ni očekivao majstore jutros kod kuće, to pitanje mora da se reši, ne znam šta je trebalo, da mu se pismeno obratim? Iznenađen sam, to jeste padalo na terasu, ali to je pola sata posla, to investitor radi, nisam ja angažovao radove. Ja sad moram da čistim terasu, štorkava je od jaja.zapeklo se sve, nije lako očistiti. Imam dve male bebe kući i trudu ženu, u petom mesecu je trudnoće, pretrpela je stres - ispričao je komšija, kako prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading