MITROVIĆI POKAZALI KAKO PROVODE PRAZNIKE: Milica objavila privatne slike sa Željkom, sve puca od LUKSUZA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica podelila fotke sa skupocene destinacije!

MITROVIĆI POKAZALI KAKO PROVODE PRAZNIKE: Milica objavila privatne slike sa Željkom, sve puca od LUKSUZA! (FOTO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Čelnici Pink televizije, Milica i Željko Mitrović, su odlučili da praznike provedu na jednoj od svojih omiljenih destinacija - Azurnoj obali u Francuskoj. Na Veliki petak, Milica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju svog supruga sa predivne plaže u Kanu, dok se Željko opuštao u jednom baru, sklonivši se od jakog sunca. Očigledno je da par uživa u sunčanom vremenu i opuštenoj atmosferi francuskog primorskog grada.

Republika

Foto: E-stock

Milica Mitrović

Milica je takođe podelila zajedničke trenutke sa večere, otkrivajući da su posetili jedan specijalni restoran sa francuskom, mediteranskom i evropskom kuhinjom. Par je uživao u specijalitetima koje ovo mesto nudi, a društvo im je pravila i njihova kuca Lusi, koju su poveli na putovanje.

Osim uživanja u gastronomskim specijalitetima, Milica i Željko su odlučili da praznike provedu kao prava porodica,a kao i svaki put do sad Lusi je sastavni deo njihovog putovanja. Njihova posvećenost porodičnim vrednostima jasno se vidi kroz ovo putovanje, gde su uživali u zajedničkim trenucima sa svojim četvoronožnim članom porodice.

Inače, Željko je pre neki dan na svom Instagramu otkrio da razmišlja u rijalitiju u kom bi učestvovao samo on i trajao bi 40 dana. 

Republika

Foto: youtube.com/ Željko Mitrović

Željko Mitrović

- Naime, poneo bih iz Beograda samo 500 funti koji mi služe za put vozom i prvo prenoćište i dva muzička instrumenta. Prvh 5 dana bih kao ulični svirač zaradio oko 3.000 od kojih bi za život do kraja rijalitija, odvojio 1.000 funti a ostatak od 2.000 funti bih uložio u jednu super-rikšu koja bi mi u narednih 10 dana , kao rikša vozaču, donela oko 20.000 funti od koji bi za 10.000 funti u East Londonu uložio u kupovinu 5 starih krševa Rolseva (old tajmera) i 10.000 u njihovo šminkanje, farbanje i popravljanje, koje bi trajalo 10 dana, kako bi ih 25-og dana prodao za po 100.000 već poznatom kupcu, sa ovih 500.000 bih kupio apartman u veoma lošem stanju u Fulhamu blizu south Kensingtona za 400.000 funti i 100.000 uložio u sređivanje koje bih sproveo sam i koje bi trajalo oko 15 dana - objasnio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading