DESINGERICA PET PUTA PAO TESTOVE ZA VOŽNJU: Psihički sam nestabilan u saobraćaju!

Autor:

Zabava

03.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje skandaloznog repera!

DESINGERICA PET PUTA PAO TESTOVE ZA VOŽNJU: Psihički sam nestabilan u saobraćaju!

Foto: shutterstock, ATAImages

Reper Dragomir Despić Desingerica je već poznat javnosti po kontroverznim pričama, a sada je ponovo dospeo u centar pažnje zbog optužbi da je bahati vozač. Reper je istakao da je i sam sklon brzoj vožnji i priznao da ume da bude nervozan u saobraćaju. Otkrio je da ga posebno iritira kada se geografija puta promeni, a saobraćajni znakovi to ne odražavaju, što može dovesti do nesporazuma i neželjenih situacija.

Republika

Foto: e-stock

Desingerica

- Nekad ti znakovi znaju da zavaraju jer se promeni geografija, ne pomere to, piše mi skretanje u desno, a oni napravili kružni tok u pravo, pa ja skrenem u livadu. Moraš da pratiš put - rekao je izvođač.  

Prisetio se svojih početaka u vožnji i otkrio da je teorijski deo vozačkog ispita pao čak pet puta, dok je praktični deo položio iz prvog pokušaja. 

- Testove sam pao pet puta, a vožnju nijednom. Pričao sam sa drugarima, oni su me opominjali, pa su me izbacivali. Neozbiljan sam i boli me uvo - istakao je za Blic i dodao:

- U saobraćaju sam baš psihički nestabilan.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Desingerica

Inače, Desingerica je nedavno bio u jeku drame, kad je javno opleo po pevaču Slobi Radanoviću

- Objavio sam pesmu koja će obeležiti istoriju narodne muzike, svi će to pevati na nastupima. Nisam se vratio 20 godina unazad, nego idem 20 godina unapred, unapredio sam se na nivo koji ne postoji. Slobi neće biti dobro. Verovatno će krenuti da peva na USB - rekao je, pa dodao:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica i Sloba Radanović

- Takav je posao, nemam ništa protiv njega, ni svih drugih pevača, ali krvari baja. Možda oni misle da nije fer što smo mi u prvom planu, ali to publika odlučuje - rekao je Desingerica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ccccccccc

04.05.2024 18:31

I onda jedna takva kretencina vozi po gradu i putevima!!!! Ko je tek taj idiot u MUPU koji mu je dao dozvolu???? Strasno, kad ubije nekoga biće 2,3 godine sa nanogicom i gotovo,sramotaaaa!!!!