DAN NAKON OSVAJANJA TITULE: Stigla ponuda na Marakanu za Glazera! Zvezda TRAŽI VIŠE!

Autor:

Sport

03.05.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće teško zadržati ga.

DAN NAKON OSVAJANJA TITULE: Stigla ponuda na Marakanu za Glazera! Zvezda TRAŽI VIŠE!

Foto: Starsport

Crvena zvezda se suočava sa izazovom zadržavanja jednog od ključnih igrača, golmana Omrija Glazera, čije impresivne partije na terenu privlače pažnju brojnih evropskih klubova. Francuski Strazbur je ponudio 3.500.000 evra za usluge izraelskog golmana, ali sa Marakane odlučno ističu da žele najmanje 5.000.000 evra za njegov transfer.

Republika

Foto: Starsport

Omri Glazer

Dolazak izraelskog golmana Omrija Glazera u Crvenu zvezdu se pokazao kao pun pogodak za klub, s obzirom na to da je čuvar mreže bio jedan od ključnih igrača u osvajanju titule. Njegove izuzetne partije na golu privukle su pažnju kako domaćih, tako i inostranih klubova, stvarajući poteškoće Crvenoj zvezdi da zadrži ovog talentovanog igrača. Iako su se spekulisale različite opcije za njegov odlazak, jasno je da Zvezda drži visoku cenu za Glazera, ističući da želi najmanje 5.000.000 evra za njegov transfer.



Svesni činjenice da će teško dovesti adekvatnu zamenu za Glazera, posebno imajući u vidu godine koje stižu trenutne golmane u timu - Milana Borjana i Zorana Popovića, Crvena zvezda je odredila cenu od najmanje 5.000.000 evra za izraelskog čuvara mreže. Ovo ukazuje na ozbiljnost sa kojom Zvezda pristupa svom igračkom kadru i planovima za budućnost, istovremeno pokazujući da je spremna da zadrži kvalitetne igrače po odgovarajućim uslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading