SLAVLJE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA: Okupila se cela porodica, a OVO je razlog! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Željka Mitrovića večeras slavi rođendan, cela porodica na okupu!

SLAVLJE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA: Okupila se cela porodica, a OVO je razlog! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milka Mitrović, majka vlasnika "Pink Media Group" Željka Mitrovića, večeras slavi svoj 84. rođendan. U porodičnom domu porodice Mitrović upriličeno je veliko slavlje, a snimak sa proslave podelila je Željkova supruga Milica Mitrović.

Članovi porodice i prijatelji otpevali su Milki pesmu, dok ju je Željko grlio i igrao sa njom.  

- Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan. Našoj Milki rođendan, rođendan, rođendan. Živela, živela i srećna nam bila... - pevali su svi uglas.

 

 

Nakon što su joj otpevali rođendansku pesmu, Milka je oduvala svećice sa torte, a ispod objave Milice Mitrović usledilo je pregršt čestitki i komentara.

Milka godinama drži porodicu na okupu i svi se raduju njenim nedeljnim ručkovima, koje ne propuštaju. 

Vlasnik ružičaste televizije svojevremeno je za medije kazao da bez Milkinog blagoslova ne bi stvorio imperiju, dok je i njegova ćerka, rediteljka Sandra Mitrović, konstatovala da bez bakine ljubavi i potpore sigurno ne bi pošla u inostranstvo na studije. U Milkinom karakteru i stilu života ona je pronašla inspiraciju za jedan od likova za prvi dugometražni film.

Koliko je voljena od strane najbližih svedoči snimak nastao u doba karantina. Naime, svi članovi Mitrović familije, čak i oni koje se školuju u inostranstvu, došli su ispred njene kuće kako bi joj ispod prozora otpevali rođendansku pesmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading