"MAHERKA SAM U LJUBAVNIM GREŠKAMA" Žena od sultana šokirala PRIZNANJEM, pa ubacila Vuka Moba u KORPU! Isplivala istina o raskidu (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od najtraženijih pevačica sa naše javne scene, Tijana Milentijević, poznatija i kao žena od sultana, kako i glasi njen čuveni hit s kojim se proslavila. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

- Plačem stalno! Jako sam emotivna i svašta nešto može da me rasplače, tako da često plačem. Ali, mislim da to i nije tako loše... Bolje da izađe sve iz mene, nego da držim to u sebi - ističe pevačica, te dodaje da joj je srce bilo slomljeno samo jednom:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tijana eM u emisiji "Lično sa"

- Pa, sad... Možda jednom! Samo jednom... Ne bih pričala šta je konkretno, ali svakako se radi o ljubavi. Jedino kajanje koje osećam jeste zbog nekih pogrešnih izbora koje sam napravila u ljubavi i vezama, ali mislim da svako od nas doživi neko kajanje u nekom trenutku zbog nekog pogrešnog izbora. To i smatram svojom najvećom greškom. Ne mogu reći konkretno ime, ali sve mi je vezano za ljubav... Pravim ih sigurno, ja sam maherka za pogrešne životne odluke!

Tijana nam je oktrila da, kada je reč u bivšim ljubavima, iako pravi greške, nijednu ne bi ponovila, a zatim se osvrnula i na svoju romansu sa reperom Vukom Mobom, o čemu su domaći mediji nedavno brujali.

Republika

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Tijana eM i Vuk Mob raskinuli jer nisu funkcionisali

- Nijednom bivšem dečku se ne bih vratila! Što se tiče Vuka, spekulisalo se svašta, ali istina je da smo raskinuli jer nismo funkcionisali u vezi zajedno. Ostali smo okej zajedno, najnormalnije se čujemo, kad se vidimo, javimo se jedno drugom... Nemamo nikakvih problema, samo prosto mi zajedno nismo funkcionisali. To je to, ništa loše - priznala je Tijana o svom doskorašnjem dečku, kome je u igrici "se*s, brak ili korpa" dodelila poslednju opciju:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tijana eM u emisiji "Lično sa"

- Korpa, bilo, pa prošlo!

Ipak, žena od sultana je otkrila ime muške osobe sa domaće javne scene za koju bi se udala, a o kome se radi, možete saznati u video-prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading