ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli se pojačali pred duel sa Zvezdom!

Autor:

Sport

14.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drezgić će biti u konkurenciji za okršaj sa crveno-belima.

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli se pojačali pred duel sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da povedu sa 1:0 protiv Partizana u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA Lige, ostvarivši važnu pobedu na domaćem terenu. Druga utakmica je zakazana za sredu od 19.30 u dvorani “Aleksandar Nikolić”, gde se očekuje još jedan uzbudljiv susret između ova dva rivala.

Crno-beli su se pojačali za novi okršaj sa crveno-belima. Naime, mladi plej, Savo Drezgić, vratio se u Partizan nakon kratkog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovaj povratak je deo dogovora i Drezgić trenira sa prvim timom u okviru priprema za drugu utakmicu finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde.

Foto: Starsport

 

Decembra prošle godine, Drezgić je napustio crno-bele kako bi otišao u SAD, ali se sada vratio i planira da ostane u Partizanu do kraja sezone. Ovo nije prvi put da se Drezgić vratio u Partizan, pošto je već bio privremeno vraćen ove godine kako bi igrao Evroligin turnir za juniore Partizana, gde je pokazao svoj talenat i dominirao na terenu.

Savo Drezgić se vratio u Partizan uoči ključne faze sezone, pružajući dodatnu podršku timu u borbi za titulu u ABA ligi. Njegov talenat i iskustvo mogu biti od presudnog značaja za uspeh Partizana u nastavku takmičenja. Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Drezgić snaći na terenu i doprineti timu u ostvarenju ciljeva. Važi za jednog najvećih talenata, a sada je vreme da se pokaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading