PREMINUO SLAVNI MUZIČAR: Uzrok smrti nije poznat!

Autor:

Zabava

14.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Barbata umro je u 79. godini~

PREMINUO SLAVNI MUZIČAR: Uzrok smrti nije poznat!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Tužna vest o smrti velikog Džona Barbate, bubnjara koji je obeležio muzičku scenu, potresla je ljubitelje muzike širom sveta. Barbata je preminuo u 79. godini, a uzrok njegove smrti za sada je nepoznat. Ova vest potvrđena je i od strane "Rolling Stone" magazina, ostavljajući muzički svet u žalosti.

Džon Barbata ostavio je neizbrisiv trag u muzici kroz svoj rad sa brojnim legendarnim rok bendovima. Svirao je za "Crosbi, Stills, Nash & Young" i "Jefferson Starship", ostavljajući neizbrisiv pečat na muzičkoj sceni. Takođe, tokom svog mandata sa kultnom muzičkom grupom "The Turtles", snimio je kultnu pesmu "Happi Together", koja je ostala omiljena među ljubiteljima rok muzike širom sveta.

Nakon vesti o smrti Džona Barbate, bend "Jefferson Starship" odao je počast preminulom muzičaru putem svoje Fejsbuk stranice. "Tužni smo što smo čuli vest o smrti velikog Džona Barbate, originalnog bubnjara Džefersona Staršipa. Naše misli idu ka njegovoj porodici, prijateljima i fanovima. Držite se u miru, Džoni!", napisali su članovi benda, izražavajući saučešće i deljenje bola sa porodicom i fanovima preminulog muzičara.

Iako uzrok smrti Džona Barbate za sada ostaje nepoznat, njegova muzička zaostavština ostaje kao neizbrisiv deo istorije rok muzike. Njegovo muzičko nasleđe i doprinos muzičkoj sceni ostaće upamćeni kroz generacije ljubitelja kvalitetne rok muzike.

Legenda poput Džona Barbate ostavlja trajni trag i sećanje na njega će živeti kroz njegovu muziku i uticaj koji je imao na muzičku scenu. Neka počiva u miru, Džoni Barbata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading