"BUĐENJE" DOMAĆINA U DRUGOM POLUVREMENU: Ceo plen ostaje u Beloj Crkvi - Crvena zvezda ima za čime da žali!

Autor:

Sport

28.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za opstanak je i dalje aktuelna u redovima BAK-a.

"BUĐENJE" DOMAĆINA U DRUGOM POLUVREMENU: Ceo plen ostaje u Beloj Crkvi - Crvena zvezda ima za čime da žali!

Foto: FK BAK Bela Crkva

U okviru 25. kola Vojvođanske lige Istok ekipa BAK-a iz Bele Crkve ugostila je sastav Crvene zvezde iz Ruskog sela. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 14. pozicije i 20 osvojenih bodova, dok su gosti bili na 11. mestu sa osam bodova više. 

Republika

Krenuli su gosti jako od prvog minuta, i jako brzo su stigli do vođstva. Na isteku trećeg minuta odlična akcija fudbalera tima iz Ruskog sela, lopta stiže do Stefana Kresoje koji je šalje u mrežu, 1:0 za Crvenu zvezdu.

Domaćinu je bio potreban određen period da se vrati u meč, da zaigra kako ume i nakon toga su stigli do izjednačenja. Mladi Vuk Marić prelepim udarcem zatresao je mrežu rivala, 1:1 nakon pola sata igre. To je ujedno bio i krajnji rezultat prvih 45 minuta igre.

Republika

Foto: FK BAK Bela Crkva

Bitan trijumf BAK-a u borbi za opstanak

Dosta bolja i odlučnija igra u drugom poluvremenu viđena je od strane domaćina. Posle par promašenih prilika na isteku 72. minuta BAK stiže do vođstva. Marko Kračunjel savladao je golmana Sikimića, 2:1 za sastav iz Bele Crkve. 

Samo šest minuta kasnije ponajbolji igrač na utakmici, Miloš Andrejić pogađa za 3:1 u korist BAK-a. Konačan rezultat susreta postavio je mladi rezervista, Marko Kundičkov, koji je desetak minuta od ulaska u igru pogodio za 4:1.

BAK (Bela Crkva) - Crvena zvezda (Rusko selo) 4:1 (1:1)

BAK: Sedljak, Bekirovski, Andrejić, Marić (od 72' Crnogorac), Starović, Anđelić (od 72' Kundičkov), Kračunjel, Jungić (od 80' Jeremić), Motorov, Čolak (od 80' Trifunović), Sekulović

Crvena zvezda: Sikimić, Mirkonj, Reljić, Vučenović, Jarić, Novaković (od 59' Radić), Popeskov, Berbakov, Mikalački, Kresoja, Bajić 

Iz domaćeg taboraje posle meča stigla sledeća poruka:

- Veoma loše prvo poluvreme, osetilo se odsustvo velikog broja igrača. U nastavku smo igrali dosta povezanije, što je rezultiralo golovima koji su nas doveli do trijumfa. Vredno je pomena da je danas nastupilo dosta mladih igrača, imali smo i dva debitanta od kojih je jedan postigao i gol. Mladoj gostujućoj eipi čestitke na fer i korektnoj igri, puno sreće u nastavku prvenstva.

U sledećem kolu u Rusko selo stiže Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo), dok sastav BAK-a ide na gostovanje u Novim Kozarcima, ekipi Slobode.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading