OSTAVILA JE PRATIOCE U TRANSU: Nekada je delila pravdu na fudbalskim utakmicama! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog nje se dolazilo na fudbalske utakmice.

OSTAVILA JE PRATIOCE U TRANSU: Nekada je delila pravdu na fudbalskim utakmicama! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/claudia_romani

Italijansko-američka lepotica Klaudija Romani je ponovo zapalila društvene mreže svojom najnovijim serijom provokativnih fotografija u kupaćem kostimu.

Ova četrdesetdvogodišnja lepotica, koja je nekada bila lcencirani fudbalski sudija, redovno oduševljava svoje pratioce izazovnim fotografijama na Instagramu gde ima preko 1,3 miliona pratilaca, ali ovog puta je svoje fanove ostavila u pravoj groznici.

Romani je podelila niz fotografija na kojima pozira u različitim zavodljivim pozama. Na nekoliko fotografija, Romani je pokazala svoju savršenu zadnjicu, dok je gornji deo tela pokrila crno-bela majica, koja je možda podsetila na period njenog života kada je kao delilac pravde učestvovala na fudbalskim utakmicama.

Uz fotografije koje su zapalile društvene mreže, Klaudija je i napisala:

- Još fotografija sa prošlog vikenda.

 

Njeni brojni fanovi su brzo reagovali na objavu, jedan od njih je napisao: "Prelepo, spektakularno". Drugi su komentarisali da je "u sjajnoj formi", "neverovatna", "izuzetno seksi" i da vole "ovaj pogled". Jedan od oduševljenih pratioca je jednostavno komentarisao: "Fabulozno".

Treba istaći da atraktivna devojka koje je do sada pozirala za mnogobrojne muške magazine, ima i svoj nalog na OnlyFans platformi.

Trenutno živi u Majamiju, gde je odlučila da se nastani nakon što je napustila posao fudbalske sudije u Italiji. Razlog za napuštanje ovog posla bila je javna kritika koju je dobila zbog otvorenog pružanja podrške italijanskom gigantu Fudbalskom klubu Milan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading