NASTUP KOJI JE ŠOKIRAO I DUŠKU VUČINIĆ! Najpoznatiji pevač na Evroviziji dobio NULA BODOVA, a njen komentar će vas dovesti do SUZA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva se nije proslavio na popularnom muzičkom takmičenju!

NASTUP KOJI JE ŠOKIRAO I DUŠKU VUČINIĆ! Najpoznatiji pevač na Evroviziji dobio NULA BODOVA, a njen komentar će vas dovesti do SUZA! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Credit: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Novinarka Duška Vučinić je već 20 godina zaštitno lice našeg prenosa Evrovizije, po čemu je i najprepoznatljivija. Svi čekaju njene duhovite komentare, koji vrlo brzo postanu viralni na svim društvenim mrežama, a tako je bilo i sinoć tokom velikog finala.

Dušku često šokiraju nastupi na prestižnom muzičkom takmičenju, a sinoć nije ostala imuna na Olija Aleksandra, predstavnika Ujedinjenog Kraljevstva. Oli je nastupao sa više muškaraca, oko kojih se uvijao, a Duški je zapalo za oko to što su se skidali na bini, koja je u obliku krsta.

- Ja stvarno ne znam ko se ove godine nije skinuo na ovoj sceni, na ovom "svetom krstu". Počeću da brojim, kao da se nalazimo u striptiz baru, mada odličan je nastup - prokomentarisala je Duška u svom stilu.

Oli, koji je možda najpoznatiji muzičar koji je nastupao sinoć, dobio je nula bodova od publike, što je šokiralo sve. Naime, ovaj mladić bio je frontmen planetarno popularne grupe "Years and Years", ali nije uspeo da očara publiku popularnog muzičkog takmičenja.

Inače, Duški je Evrovizija u Istanbulu bila vatreno kršstenje.

- Nikada ranije nisam radila taj posao. Evrovizija u Istanbulu 2004. bila je vatreno krštenje za mene. Bila sam tačna i precizna, ali ne previše zanimljiva. S godinama i iskustvom se to promenilo. Sada slušate Dušku, koja bi vam i u privatnom životu podjednako iskreno pričala. Posle 12 godina izolacije, prvi naš predstavnik bio je Željko Joksimović. Bili smo dobar tim, i od početka znali da smo favoriti. Na kraju veliki uspeh, drugo mesto, meni jedna od najdražih Evrovizija, možda zato što je bila prva. Znaš ono kad kažu, prva žena se najviše voli. Ja sam imala sreće da svojim muževima budem prva žena, ali o tome ćemo malo kasnije - ispričala je za "Kurir" Duška.

Republika

Foto: ATA Images

Duška Vučinić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading