PRVA IZJAVA TEYA DORE POSLE FINALA: Ovo što je poručila Bejbi Lazanji otkriva njen stav o Evroviziji (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnica Srbije završila na 17. mestu, ali se raduje velikom uspehu Hrvata!

PRVA IZJAVA TEYA DORE POSLE FINALA: Ovo što je poručila Bejbi Lazanji otkriva njen stav o Evroviziji (FOTO)

Foto: Printscreen/Rts1

Srpska predstavnica Teya Dora, koja je na ovogodišnjoj Evroviziji zauzela 17. mesto oglasila se po završetku velikog finala u Malmeu.

Naime, ona se prvo zahvalila svima koji su bili uz nju, pa uputila čestitke pobedniku i komšiji iz Hrvatske kome je pobeda izmakla ispred nosa. 

Na prestižnoj evropskoj muzičkoj manifestaciji pobedio je Švajcarac Nemo Metler, dok je drugoplasirani predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja.

- Ljudi, hvala vam svima na podršci i divnoj energiji i na svim glasovima koje ste poslali - napisala je Teodora, koja je čestitala svojim kolegama na plasmanima.

Republika

Foto: printskrin instagram

Teya Dora se zahvalila na podršci

Prvo je čestitku uputila pobedniku Nemu, pa potom i Lazanji, sa kojim se lepo družila tokom svih poteklih takmičarskih dana u Švedskoj.

- I najveće čestitke za Bejbi Lazanju i Hrvatsku, koji su osvojili najviše bodova od publike - poručila je naša Teya Dora.

Republika

Foto: printskrin instagram

Teya Dora čestitala komšijama na uspehu

Podsećanja radi, srpska predstavnica jedva se plasirala u finale jer je prve polufinalne večeri imala najmanje bodova, tačnije 47. sa kojima se našla na 10. mestu među prvim finalistima. Plasman u velikom finalu iskoristila je da Srbiju postavi na 17. mesto među 25 takmičarskih zemalja. Teodora je od stručnog žirija dobila ukupno 22 poena, dok joj je publika dala 32, pa je završila ovogodišnje takmičenje sa ukupno 54 poena.

Interesantno je da je Teya Dora od žirija u Hrvatskoj dobila 3 boda, dok je hrvatska publika nagradila sa maksimalnih 12 poena.

Inače, Srbija je Bejbi Lazanji dala po 12 poena u oba slučaja.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading